Αυτή είναι η ηλικία που οι άντρες θέλουν να κάνουν σοβαρή σχέση

POP UP TEAM
/
7 Σεπτεμβρίου, 2021

Αν είναι μία φορά δύσκολο για έναν άντρα να μπει στο μυαλό μίας γυναίκας και να καταλάβει τι συμβαίνει, για μία γυναίκα είναι δέκα φορές δυσκολότερο να καταλάβει τι έχει ένας άντρας μέσα στο κεφάλι του. Αυτά τα όντα δε θα σταματήσουν ποτέ να μας εκπλήσσουν και να μας κάνουν να μετανιώνουμε την ώρα και την στιγμή που υπάρχει έλξη μεταξύ μας.

Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι που αποφασίζουν να κάνουν έρευνες και μας δίνουν μία ιδέα από το τι μπορεί να έχουν στο μυαλό τους οι άντρες. Το Elite Daily λοιπόν, στο πλαίσιο έρευνας που διεξήγαγε, μίλησε με κάποιους ειδικούς και προέκυψαν τα παρακάτω σχετικά με το πότε οι άντρες αποφασίζουν να μπουν επιτέλους σε σοβαρή σχέση.

1. Το σημείο καμπής είναι λίγο πριν τα 30

Κάπου εκεί στα 28, οι άντρες αρχίζουν να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αγκυροβολήσουν σε μία σχέση και να δεσμευτούν, λένε οι έρευνες. Είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς την ακριβή ηλικία, καθώς έχει να κάνει με το τι ζητάει ο κάθε άντρας από τη ζωή του και το πόσο έτοιμος είναι για σχέση, αλλά τέλος πάντων εκεί κοντά στα 30 έχοντας ζήσει εμπειρίες κι όντας πιο συνειδητοποιημένοι, αποφασίζουν να σοβαρευτούν.

2. Αυτό δε σημαίνει ότι έχουν ωριμάσει κιόλας

Δεν είναι μύθος ότι οι γυναίκες ωριμάζουν νωρίτερα και γρηγορότερα από τους άντρες. Γι΄αυτό και δεν είναι παράταιρο το γεγονός ότι οι γυναίκες επιλέγουν συνήθως να κάνουν σχέση με μεγαλύτερους σε ηλικία. Παρά τη διαφορά ηλικίας, οι γυναίκες εξακολουθούν να είναι εξίσου ώριμες, μη σου πω και περισσότερο από το σύντροφό τους. Ένα σημαντικό κομμάτι της ωριμότητας είναι και να μπορείς να διαχειριστείς μία σοβαρή και ισορροπημένη σχέση.

3. Υπάρχει η τάση όλο και περισσότεροι νέοι άντρες να θέλουν κάτι σοβαρό στη ζωή τους

Εντάξει, δεν έχουν χαθεί όλες μας οι ελπίδες λοιπόν! Δεν είναι όλοι ρεμάλια που θέλουν να πίνουν, να βγαίνουν, να φλερτάρουν και να κοιμούνται με τη μία και την άλλη. Υπάρχουν κι εκείνοι οι άντρες που μαζεύουν εμπειρίες, αλλά από τη νεαρή ηλικία των 20+ έχουν την τάση να θέλουν να σοβαρευτούν όσον αφορά στα ερωτικά τους. Πού είναι αυτοί, ρωτάω εγώ βέβαια.

4. Βέβαια όσο μεγαλύτερος τόσο πιο συνειδητοποιημένος

Ο 20χρονος καλώς ή κακώς έχει πολλές λιγότερες εμπειρίες από έναν 30χρονο. Αυτό το γεγονός από μόνο του, καθιστά πιο ρευστή την κρίση και την πραγματικά επιθυμία του 20αρη να δεσμευτεί σοβαρά με μία κοπέλα. Ο 30αρης σου παρέχει μία στήριξη, ασφάλεια και εμπιστοσύνη που σπάνια βρίσκεις σ’ έναν 20χρονο. Από αυτήν την άποψη, όσο μεγαλύτερος και συνειδητοποιημένος είναι κάποιος, τόσο πιθανότερο να θέλει να εμπλακεί σε μία σοβαρή σχέση.

5. Πάντα θα υπάρχουν οι άντρες που απλά δε θα είναι έτοιμοι

Αυτή η μάστιγα. Τον θέλεις, σε θέλει, γουστάρεις, γουστάρει, τα βρίσκετε σχεδόν σε όλα, αλλά και μόνο στο άκουσμα της λέξης «σχέση», βγάζει φλύκταινες. Τέτοιοι άντρες δεν αξίζουν, έχω να δηλώσω. Δε χρειάζεται να παρακαλάς κανένα να κάνει σχέση μαζί σου. Αν δε θέλει, ο επόμενος παρακαλώ. Έτσι είναι καλώς ή κακώς. Δεν μπορείς να περιμένεις αιώνια έναν άνθρωπο που θέλετε διαφορετικά πράγματα.

via neopolis.gr

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved