Κάνε το τεστ της πόρτας και μάθε τον χαρακτήρα σου

POP UP TEAM
/
24 Μαρτίου, 2020

Αν στο δρόμο σου εμφανίζονταν έξι πόρτες εσύ ποια από αυτές θα επέλεγες; Κοίτα προσεκτικά τη φωτογραφία παρακάτω και επέλεξε το τοπίο μέσα από την πόρτα που σε ελκύει περισσότερο. Η επιλογή σου αυτή μπορεί να σου αποκαλύψει στοιχεία για τον εαυτό σου που δεν γνώριζες…

*

*

*

door test 1

*

*

*

*

 

Αφού έχεις κάνει την επιλογή σου, μπορείς τώρα να δείς την ανάλυση κάθε εικόνας:

1. Απελευθέρωση. Είσαι ο τύπος ανθρώπου που χρειάζεται λίγο χώρο για τον εαυτό του. Θέλεις να έχεις την ελευθερία να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο . Προτιμάς ένα μονοπάτι που εσύ ο ίδιος χάραξες, ειδικά ένα με άπειρες δυνατότητες και διαδρομές. Δεν θες να αισθάνεσαι πιεσμένος. Είσαι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και επαναστατικός, χωρίς ωστόσο να σου αρέσει η αντιπαράθεση. Είναι πιο πιθανό να αντισταθείς παθητικά σε κάποιον ή κάτι. Μισείς να βιάζεσαι και προτιμάς να παίρνεις το χρόνο σου για να απολαμβάνεις τη ζωή. 

2. Εσωστρέφεια. Είσαι ο τύπος ανθρώπου που προτιμά να ταξιδέψει μόνος του. Θέλεις να παρατηρείς, να σκέφτεσαι και να λύνεις όποιο πρόβλημα σου έρχεται στο κεφάλι. Προτιμάς ένα μονοπάτι που είναι φτιαγμένο για έναν. Έχεις πρωτότυπη σκέψη και είσαι διορατικός. Βλέπεις τον κόσμο με ένα μοναδικό τρόπο, και οι άλλοι μπορούν να κερδίσουν από την παρουσία σου. Είσαι κάπως μοναχικός, αλλά μπορείς να αναπτύξεις γερούς δεσμούς με τους ανθρώπους μετά από καιρό. Έχεις πολλή κατανόηση. 

3. Πολυχρωμία. Είσαι ένα πολύ ελκυστικό και συμπαθητικό πρόσωπο. Σου αρέσει να είσαι μέρος του κόσμου… θες να τα ζήσεις όλα! Χρώμα, ενθουσιασμός, ομορφιά είναι απαραίτητα συστατικά της ζωής σου. Για σένα, το ταξίδι μετρά περισσότερο από τον προορισμό. Είσαι περίεργος και ενθουσιώδης για να μάθεις περισσότερα. Σ΄αρέσει να ξεκινάς συζητήσεις και κάνεις πολλές ερωτήσεις όταν κάτι σε ενδιαφέρει πραγματικά. Είσαι πνευματικός και πνευματώδης. Χαρίζεις απλόχερα και αποζητάς, παράλληλα, το γέλιο!.

4. Μυστήριο. Η πορεία σου είναι συναρπαστική! Πάντα κινείσαι προς τα εμπρός στη ζωή σου και συχνά προς το άγνωστο. Το ιδανικό μονοπάτι για σένα είναι απρόβλεπτο και ίσως και λίγο τρομακτικό. Το άγνωστο σε ελκύει. Συνηθίζεις να σπας τους κανόνες ή να είσαι απρόσεκτος. Μοιάζεις σαν να ενεργείς χωρίς να σκέφτεσαι, αλλά στην πραγματικότητα λειτουργείς αυθόρμητα! Αναζητάς συγκινήσεις και έντονες στιγμές. 

5. Ηρεμία. Είσαι ήπιος και επιδιώκεις την γαλήνη. Είσαι συγκρατημένος και δεν σου αρέσει να σου χαλάνε την ηρεμία. Θες να απολαύσεις το ταξίδι της ζωής. Συχνά θα καταφεύγεις στην εύκολη λύση. Η ζωή είναι αρκετά σκληρή και δεν θες να τη δυσκολέψεις ακόμα περισσότερο για τον εαυτό σου. Είσαι σταθερός και υποστηρικτικός για τους ανθρώπους που είναι κοντά σου. Είσαι γνωστός για την συνέπεια σου και την προσγειωμένη αντίληψη της ζωής.

6. Μοναχικότητα. Εκτιμάς τη μοναξιά σε όλες τις πτυχές της ζωής σου. Μπορεί να είσαι μόνος για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να αισθάνεσαι μοναξιά. Ψάχνεις το νόημα σε κάθε πτυχή της ζωής. Και ό,τι κάνεις ή σκέφτεσαι έχει κάποια βαθιά αιτία. Δεν σου αρέσει η πολυκοσμία, αλλά σου αρέσουν οι άνθρωποι. Εκτιμάς τις αυθεντικές σχέσεις και προτιμάς το βάθος της αλληλεπίδρασης δύο ατόμων παρά μιας ολόκληρης παρέας.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved