Λυπάμαι, αλλά ήρθε η ώρα να δεις την αλήθεια.

Εάν προσπαθείς να καταλάβεις γιατί το αγόρι που ποθείς σε τυραννάει και δεν μπορείτε να είστε μαζί σαν φυσιολογικό ζευγάρι, είμαι εδώ για να σου πω την αλήθεια.

Βέβαια, βαθιά μέσα σου ξέρεις καλά ότι η ιστορία αυτή δε θα έχει αίσιο τέλος. Ξέρεις πολύ καλά, ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μη σε θέλει και τόσο πολύ.

Σε περίπτωση που δεν μπορείς να καταλήξεις, σου έχω τα τρία βασικά σημάδια για να τα πάρεις απόφαση.

Δεν σε ακούει ποτέ

Μπορεί να του μιλάς για το πιο σημαντικό θέμα-για σένα πάντα-ή για το πιο αστείο και αδιάφορο. Το σημαντικό είναι ότι την επόμενη μέρα δε θυμάται λέξη από όσα είπες, γιατί πολύ απλά δεν τον ενδιαφέρει να θυμηθεί. Σίγουρα σου έχει τύχει να θέλεις κάποιον τόσο πολύ ώστε να κρέμεσαι από τα χείλη του. Στον συγκεκριμένο, αυτό δεν ισχύει.

Αναφέρεται συνέχεια σε άλλες γυναίκες

Το χαρτί της ζήλειας, σε περίπτωση που νομίζεις ότι το κάνει γι’ αυτό, στην προκειμένη πάει περίπατο. Διότι όταν δεν έχεις σχέση με κάποια που θέλεις, δεν υπάρχει περίπτωση να θέσεις σε κίνδυνο το ενδεχόμενο να είστε μαζί, μιλώντας για άλλες. Προφανώς, από τη στιγμή που εκείνος το κάνει, δεν αγχώνεται μήπως ρισκάρει την μεταξύ σας σχέση.

Δεν επικοινωνεί ποτέ εκείνος πρώτος

Ως γυναίκες, η αλήθεια είναι ότι το έχουμε περισσότερο με την επικοινωνία και κυρίως αυτή μέσω… συσκευής ή διαδικτύου. Ωστόσο, το να μην επικοινωνεί συχνά, από το καθόλου, απέχει έτη φωτός. Ακόμα και τη χειρότερη σχέση να έχει με το κινητό, αν δεν επικοινωνήσεις εσύ, θα το κάνει αυτός. Για να μην το κάνει, μάλλον δεν καίγεται κιόλας.

Με πληροφορίες από το queen