10 λάθη που κάνεις και δείχνεις απελπισμένη στα μάτια ενός άντρα

POP UP TEAM
/
10 Απριλίου, 2020

Μπορεί να πιστεύεις πως με το ότι να προσπαθείς σκληρά να γίνεις κάτι που δεν είσαι, θα καταφέρεις εν τέλει να δημιουργήσεις καλές εντυπώσεις σε αυτόν που σε ενδιαφέρει, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να τον απωθήσεις μακριά σου.

Αυτά είναι 10 φαινομενικά αθώα πράγματα που κάνεις και φωνάζουν την απελπισία σου:

1. Στέλνεις απανωτά μηνύματα

Ο άνθρωπος δεν σου απαντάει, όχι απαραίτητα επειδή θέλει να σε αποφύγει, αλλά ίσως επειδή ασχολείται με κάτι άλλο την στιγμή που του έστειλες μήνυμα. Μην στέλνεις λοιπόν το ένα μήνυμα μετά το άλλο και φαίνεσαι απεγνωσμένη.

2. Ενδιαφέρεσαι υπερβολικά πολύ

Και δεν το παραδέχεσαι κιόλας. Όχι ότι κάνεις οτιδήποτε μπορεί να του τραβήξει την προσοχή, ας πούμε. Εντάξει, δεν μπορώ να πω, ούτε να συμπεριφέρεσαι σαν να μη σε ενδιαφέρει καν, αλλά ούτε και να πας στο άλλο άκρο, ενδιαφερόμενη υπερβολικά πολύ. Βρες μία μέση λύση, που να μη δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα σε κανέναν από τους δύο.

3. Του κάνεις δώρα ή ξοδεύεις πολλά χρήματα γι’ αυτόν

Είναι πολύ όμορφο να θέλει να δείξει κανείς την αγάπη και το ενδιαφέρον του για τον άλλο, με το να του αγοράσει κάτι που θα τον ευχαριστήσει, όμως όταν πρόκειται για μία σχέση που είναι ακόμη στα σκαριά, η άσκοπη σπατάλη χρημάτων είναι επιπόλαιη, εκτός κι αν πρόκειται για τα γενέθλια του ή είναι Χριστούγεννα.

4. Εμφανίζεσαι συνέχεια μπροστά του

Σοβαρά τώρα, μην τον κυνηγάς τον άνθρωπο, θα σε περάσει για ψυχοπαθή και δεν θα έχει και δίκιο. Από μία στιγμή και μετά, θα πάψει να πιστεύει ότι είναι σύμπτωση το γεγονός ότι πέφτεις συνέχεια πάνω του. Το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι να πέσεις στα μάτια του και να φανείς απελπισμένη.

5. Είσαι πάντα διαθέσιμη για εκείνον

Με το που σου στείλει μήνυμα να κάνετε κάτι μαζί, όχι απλά απαντάς αμέσως, αλλά του λες ότι είσαι διαθέσιμη όποια μέρα της εβδομάδας θέλει εκείνος. Λες και περιστρέφεται ολόκληρη η ζωή σου γύρω από εκείνον.

6. Κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια μαζί του

Μεγάλη παγίδα που σε κάνει να φαίνεσαι απίστευτα απελπισμένη. Μην κάνεις σχέδια χωρίς τον ξενοδόχο.

7. Κάνεις πικρόχολα σχόλια για άλλες γυναίκες της ζωής του

Μην κάνεις κακόβουλα σχόλια για άλλες γυναίκες. Το τι κάνει όταν δεν είναι μαζί σου, δεν είναι δουλειά σου – τουλάχιστον όχι ακόμη.

8. Ανοίγεσαι υπερβολικά για τη ζωή σου από το πρώτο κιόλας ραντεβού

Θες να ξέρει τα πάντα για σένα, χωρίς να σκεφτείς πρώτα, αν ενδιαφέρεται να τα μάθει όλα αυτά. Μην προσπαθείς να τραβήξεις την προσοχή του με αυτό τον τρόπο. Πέφτεις στα μάτια του και μόνο καλό δεν κάνεις στην εξέλιξη των πραγμάτων.

9. Κάνεις στην άκρη ακόμη και τις φίλες σου για να τον δεις

Μην τις κάνεις πέρα, ειδικά για μία σχέση της οποίας την έκβαση δεν ξέρεις ακόμη. Συνδύασε εξίσου και τα δύο. Βλέπε εκείνον και μοιράσου ταυτόχρονα χρόνο με τις φίλες σου γιατί το αξίζουν.

10. Σου αρέσει, μόνο ότι αρέσει και σε εκείνον

Σου λέει ότι του αρέσει το ποδόσφαιρο και λες ότι κι εσύ το λατρεύεις. Σου λέει ότι λατρεύει το camping και λες ότι το κάνεις τακτικά. Γενικότερα, προσποιείσαι ότι σου αρέσει, ότι ακριβώς αρέσει και σε εκείνον. Αν αυτή η σχέση πάει παραπέρα κι αρχίσεις να ανοίγεσαι περισσότερο, εκείνος θα συνειδητοποιήσει ότι πολλά από τα πράγματα που του είχες πει ότι σου αρέσουν, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 

Με πληροφορίες από govastileto.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved