Η ‘μαγική’ συνταγή για πασχαλινά μπισκότα από τους pastry chefs της βασίλισσας Ελισάβετ

POP UP TEAM
/
2 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ προτρέπει τους επίδοξους ζαχαροπλάστες να μοιραστούν τις δημιουργίες τους με hashtag #RoyalBakes.

Η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται σε απομόνωση εδώ και αρκετές ημέρες, όμως το προσωπικό της δεν έχει ξεχάσει τους πασχαλινούς εορτασμούς. Καθώς ο περισσότερος κόσμος έχει πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο, οι pastry chefs της βασιλικής οικογένειας αποφάσισαν να μοιραστούν μια ξεχωριστή συνταγή για πασχαλινά μπισκότα.

Οι ζαχαροπλάστες του παλατιού δείχνουν την εκτέλεση αλλά και τη διακόσμηση των μπισκότων μέσα από ένα βοηθητικό βίντεο. Οι Pastry Chefs της βασιλικής οικογένειας μοιράζονται με χαρά μαζί σας τη συνταγή για τα ‘Spiced Easter Biscuits’ για να τη δοκιμάσετε το Σαββατοκύριακο του Πάσχα” γράφει σε ανάρτησή του στο Instagram το παλάτι του Μπάκιγχαμ, προτρέποντας μάλιστα τους επίδοξους ζαχαροπλάστες να μοιραστούν τις δημιουργίες τους με hashtag #RoyalBakes.

Αν αποφασίσετε να δεχτείτε την πρόκληση, ακολουθεί η συνταγή για να μοιραστείτε τα μπισκότα σας με τη βασιλική οικογένεια.

Για τη βάση των μπισκότων:
350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
5 γρ. σόδα μαγειρικής
10 γρ. τριμμένο ginger
5 γρ. κανέλα
125 γρ. βούτυρο ανάλατο
175 γρ. ζάχαρη
1 αυγό
60 γρ. Golden syrup

Γλάσο:
2 ασπράδια αυγών
600 γρ. ζάχαρη άχνη
Βρώσιμο χρώμα της επιλογής σας

Για τα μπισκότα:
• Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170 C
• Ανακατεύετε μαζί το αλεύρι, τη σόδα και τα μπαχαρικά σε ένα μπολ
• Προσθέτετε το βούτυρο σε κύβους και ανακατεύετε
• Ρίχνετε τη ζάχαρη
• Μόλις ανακατευτεί καλά το μείγμα, προσθέτετε τα αυγά και το σιρόπι.
• Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη
• Απλώνετε τη ζύμη σε πάχος 5 εκ.
• Χρησιμοποιήστε cookie cutters για να δώσετε το επιθυμητό σχήμα
• Τοποθετήστε τα μπισκότα σε αντικολλητικό ταψί ή πάνω σε λαδόκολλα και ψήστε στη μεσαία σχάρα για 12-15 λεπτά
• Ψήνετε μέχρι τα μπισκότα να αποκτήσουν ένα χρυσαφί χρώμα
• Αφήνετε να κρυώσουν πριν ρίξετε το γλάσο

Για το γλάσο:
• Προσθέτεις ένα ασπράδι στα 600 γρ. ζάχαρη και χτυπάς μέχρι να γίνει ένα αφράτο μείγμα
• Το γλάσο πρέπει να είναι αφράτο και συμπαγές
• Για να γλασάρετε όλα τα μπισκότα, προσθέτετε και το δεύτερο ασπράδι και ανακατεύετε ξανά
• Στολίζετε και απολαμβάνετε

 

Meε πληροφορίες από Harpers Bazaar

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας