3 βιογραφίες διασήμων να διαβάσεις το ΣΚ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
3 Μαΐου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Μπορεί η Μεγάλη Βδομάδα να φτάνει στο τέλος της και να πρέπει σιγά σιγά να μπούμε στους κλασικούς μας ρυθμούς, όμως αυτόν τον «πόνο» της επιστροφής μπορεί να τον απαλύνει ένα βιβλίο για τον αγαπημένος σου καλλιτέχνη!

Συγγραφέας:  Rebecca Bradbury, Jo Cole

Τίτλος: Taylor Swift: Μάθε τα πάντα για το απόλυτο pop idol!

Μετάφραση: Αγγελακόπουλος Χρίστος

Εκδόσεις: ΟΞΥ

Σελίδες: 106

Η πιο δημοφιλής pop τραγουδίστρια του κόσμου, η Taylor Swift, σε μια μοναδική αναδρομή της ζωής και της καριέρας της από τα παιδικά της χρόνια μέχρι την κορυφή του κόσμου. Η οικογένεια της Taylor, τα πρώτα της βήματα, η επιρροή της κάντρι μουσικής και κουλτούρας, η ζωή και οι σχέσεις της έρχονται σε πρώτο πλάνο αναδεικνύοντας όλες τις πτυχές του μεγαλύτερου music και fashion icon της εποχής μας!
ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ
Η σούπερ σταρ της pop Taylor Swift έχει προκαλέσει μια πραγματική επανάσταση στη μουσική βιομηχανία πουλώντας εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και καταρρίπτοντας το ένα μουσικό ρεκόρ μετά το άλλο. Πλέον ακολουθείται από εκατομμύρια πιστούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο που έχουν αναδείξει την ΤΑΥ ΤΑΥ στο πιο αναγνωρίσιμο pop idol της εποχής μας.

Συγγραφέας: Britney Spears

Τίτλος: Η Γυναίκα μέσα μου

Μετάφραση: Φραγκιαδάκη Χρύσα, Δρεπανιώτης Παναγιώτης

Εκδόσεις:  ΑΘΕΝΣ bookstore

Σελίδες: 282

ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ, ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΙΩΠΗΛΟ ΔΑΣΟΣ πίσω από το σπίτι μου στη Λουιζιάνα, τραγουδώντας…
Στην επιστροφή μου, ακολουθούσα ένα δρομάκι που περνούσε από το σπίτι των γειτόνων μας, μέσα από μια φροντισμένη αυλή και δίπλα από μια πισίνα. Είχαν έναν βραχόκηπο γεμάτο με μικρά, λεία βότσαλα που παγίδευαν τη θερμότητα και έμεναν ζεστά, έτσι που το άγγιγμά τους μού άφηνε μια πολύ ευχάριστη αίσθηση, ξάπλωνα πάνω τους και κοίταζα τον ουρανό, νιώθοντας τη ζέστη από κάτω και από πάνω μου, και σκεφτόμουν: Μπορώ να πάρω τον δικό μου δρόμο στη ζωή. Μπορώ να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου.” (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Συγγραφέας:  Matthew Perry

Τίτλος:  Φιλαράκια, εραστές και το μεγάλο φριχτό πράγμα

Μετάφραση: Τζιρίτας Μάνος, Χειμωνάς Θανάσης

Εκδόσεις: ΑΘΕΝΣ bookstore

Σελίδες: 288

“[Μία] ωμή, γενναία αυτοβιογραφία που ήθελε κότσια για να γραφτεί. Όπως φαίνεται, ο Μάθιου Πέρι έχει κότσια. Μας μιλάει για τις εξαρτήσεις του, για τις ασθένειες του, και για την παραλυτική μοναξιά του… Στην ουσία του, το βιβλίο αυτό είναι γεμάτο ελπίδα για το μέλλον. Αν θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο Μάθιου Πέρι, αφήστε τις φυλλάδες και διαβάστε αυτό”. (ΜΑΡΤΑ ΚΑΟΥΦΜΑΝ, συνδημιουργός της σειράς του NBC Τα Φιλαράκια)

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved