6 τρόποι να προσελκύσεις καινούρια πρόσωπα στη ζωή σου

POP UP TEAM
/
6 Αυγούστου, 2020

Ο έρωτας δεν έρχεται πάντα εκεί που δεν τον περιμένεις… Επειδή η ζωή δεν μοιάζει με ρομαντική κομεντί, δοκιμάστε αυτά τα τρικ για να προσελκύσετε καινούρια πρόσωπα γύρω σας

Αναθεωρήστε τις αντιλήψεις σας
Φράσεις κλισέ όπως «όλοι οι άντρες είναι άπιστοι», «όλες οι γυναίκες είναι πιο όμορφες από εμένα», ακόμα και όταν τις λέμε για πλάκα, έχουν πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο στην ψυχολογία μας απ΄όσο νομίζουμε. Η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας αντανακλάται προς τα έξω, άρα αν θέλουμε να προσελκύσουμε κάτι όμορφο στη ζωή μας, πρέπει να νιώσουμε πρώτα καλά εμείς.

Πες ναι

Καθώς περνούν τα χρόνια, ο κοινωνικός μας κύκλος όλο και περιορίζεται. Συνήθως καταλήγουμε να βγαίνουμε πάντα με τα ίδια άτομα, με τα οποία μπορεί να περνάμε πολύ ωραία, όμως δεν μας φέρνουν σε επαφή με νέες γνωριμίες. Πείτε λοιπόν ναι σε διαφορετικές προσκλήσεις, όπως στο πάρτι μιας νέας συναδέλφου, στο σχολικό reunion, στα εγκαίνια ενός νέου μπαρ στη γειτονιά.

Φροντίστε τον εαυτό σας

Περιποιηθείτε την εμφάνισή σας, φορέστε το τζην που σας κολακεύει ή το φόρεμα που σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση. Χτενίστε τα μαλλιά σας και προσθέστε το αγαπημένο σας κραγιόν. Αφού ξέρετε πως με αυτές τις απλές κινήσεις, θα αισθανθείτε αυτόματα καλύτερα, γιατί τις αποφεύγετε;

Συνδεθείτε…

Στη digital εποχή που διανύουμε, μην απορρίπτετε τα dating apps χωρίς πρώτα να τα δοκιμάσετε. Δώστε μια ευκαιρία και σε αυτή την εμπειρία και αν δεν σας ταιριάζει, υπάρχει πάντα το delete της εφαρμογής.

Κοιτάξτε γύρω σας

Μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει παντού, ακόμα και στο μετρό ή το σουπερμάρκετ, αρκεί να είστε ανοιχτή και να μην δείχνετε πάντα αφοσιωμένη στο smartphone σας.

Αγαπήστε τη μοναχικότητα

Οι στιγμές που περνάμε με τον εαυτό σας είναι πολύτιμες και μπορούν να μας διδάξουν πολλά. Επενδύστε λοιπόν σε εσάς, αγαπήστε τις αδυναμίες σας και βρείτε τον τρόπο να περνάτε όμορφα ακόμα και μόνες. Οργανώστε ένα ταξίδι μόνη, ή μην διστάσετε να πάτε θέατρο ή σινεμά χωρίς παρέα.

 

Με πληροφορίες από elle

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved