4 πολύτιμες συμβουλές για να κρατήσεις τη σχέση σου ζωντανή

POP UP TEAM
/
12 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ιδού 4 πολύτιμες συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν!

Αν θέλεις η σχέση σου να αντέξει σε βάθος χρόνου, το «κλειδί» βρίσκεται στο συναισθηματικό δέσιμο.

Με προσήλωση
Όταν ο σύντροφος σου μοιράζεται τις σκέψεις του για κάτι που τον απασχολεί, άκου. Δηλαδή, δώσε την απαραίτητη προσοχή και προσπάθησε να καταλάβεις τι εννοεί και πως σχετίζεται προσωπικά με το θέμα. Δείξε κατανόηση και συμπόνια.

Να θυμασαι το «μαζί»
Απόλαυσε δραστηριότητες μαζί του. Μπορείτε να κάνετε μαζί πεζοπορία, να δείτε μία ταινία που επιθυμείτε και οι δύο. Είναι εύκολο, διασκεδαστικό και μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τη σχέση σας. Για να «καλλιεργήσεις» τη σχέση σας ακόμα περισσότερο μπορείς να περάσεις χρόνο συμμετέχοντας σε δραστηριότητες του συντρόφου σου, ακόμα κι αν δεν συγκαταλέγονται στις δικές σου προτιμήσεις. Δεν χρειάζεσαι να προσποιηθείς υπέρμετρο ενθουσιασμό. Αρκεί η πρόθεση να μοιραστείς μαζί του κάτι που για εκείνον είναι σημαντικό.

Διαφωνείτε;
Mη βιαστείς να ξεφύγεις από τον διάλογο θυμωμένη. Αντιθέτως, άκου τη δική του πλευρά. Όλες οι σχέσεις έχουν τσακωμούς και σχεδόν πάντα πιστεύουμε πως εμείς έχουμε δίκιο. Ωστόσο, αντί να προσπαθήσεις να τον πείσεις πως λες το σωστό, δοκίμασε να καταλάβεις την οπτική του συντρόφου σου. Ακόμα κι αν δεν συμφωνείς, εκείνος θα εκτιμήσει το γεγονός πως σέβεσαι τη θέση του.

Δείξε την αγάπη σου
Μπορεί να νιώθεις πως σε αγαπάει περισσότερο όταν στο λέει ή όταν προσφέρεται να σε βοηθήσει στις δουλειές σου. Ωστόσο, εκείνος μπορεί να μη νιώθει έτσι. Ίσως, καταλαβαίνει πως τον αγαπάς περισσότερο όταν τον ακούς με προσήλωση να μιλάει για κάτι που τον παθιάζει ή όταν τον ενθαρρύνεις να κάνει ένα μεγάλο βήμα ή κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εκείνον. Αφουγκράσου τις ανάγκες του!

 

Με πληροφορίες από shape

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved