«Κάθε καινούρια κατάκτηση του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ μας θυμίζει πως όλοι μαζί κάναμε το αδύνατο δυνατό»

POP UP TEAM
/
30 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Θυμάστε τον Παναγιώτη Ραφαήλ; Και ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει το αγοράκι με τη νωτιαία μυϊκή ατροφία που όταν οι γονείς του ξεκίνησαν μια φαινομενικά υπεράνθρωπη εκστρατεία για να καλύψουν το υπέρογκο κόστος της θεραπείας του στη Βοστώνη, πέτυχαν δύο άθλους: να συσπειρώσουν ολόκληρη την Ελλάδα και να δώσουν στο γιο τους την ευκαιρία για μια μεγάλη και όμορφη ζωή.

Πράγματι, μέρα με τη μέρα ο μικρός, που πριν από τη θεραπεία είχε προσδόκιμο ζωής τα δύο χρόνια, όχι απλώς συνεχίζει να ζει αλλά κατακτά, ένα βήμα τη φορά, την όμορφη καθημερινότητα της παιδικής ηλικίας του. Πέρασε ήδη ένας χρόνος από τότε που οι γονείς του ξεκίνησαν τον αγώνα για να τον σώσουν και ήδη η αφετηρία μοιάζει πολύ μακρινή, δεδομένης της διαδρομής που έχει καλύψει το αγοράκι. Γιατί σε νέα ανάρτηση έχει φωτογραφηθεί να κάνει κούνια στην παιδική χαρά, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του.

Τη συγκινητική φωτογραφία συνοδεύει η λεζάντα:

«Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός…

»Πέρασε ήδη ένας χρόνος από τότε που ξεκινήσαμε τον αγώνα μας για να βελτιώσουμε τη ζωή του παιδιού μας. Ένας δύσκολος αγώνας που βρήκε συμμάχους μας όλους εσάς.

»Με την αγάπη σας σταθήκατε δίπλα μας σαν να ήταν δικό σας παιδί. Και ο αγώνας όλων μας δικαιώθηκε.

»Τα συναισθήματα μας είναι πολλά αλλά ένα είναι το κυρίαρχο. Η ευγνωμοσύνη. Χωρίς εσάς δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Σας ευχαριστούμε που κάνατε τη ζωή του Παναγιώτη Ραφαήλ πιο όμορφη.

»Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Έχουμε όμως την υπομονή να τον διανύσουμε με αισιοδοξία και ελπίδα. Και αυτό χάρη σε εσάς.

»Κάθε καινούρια κατάκτηση του Παναγιώτη Ραφαήλ μας θυμίζει πως όλοι μαζί κάναμε το αδύνατο δυνατό.

»Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!»

Δείτε την ανάρτηση:

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved