Χωρίς έρωτα πώς θα περάσεις τη ζωή;

POP UP TEAM
/
19 Ιουλίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Ένας χείμαρρος ερωτισμού η ζωή, παίρνει στο διάβα της ό,τι υπάρχει. Αν πιστεύεις πως θα του σταθείς εμπόδιο, είσαι λάθος. Μια τέτοια ιδέα για τον εαυτό σου είναι αυτοκαταστροφή.

Γιατί η ζωή χρειάζεται τον έρωτα για να της τραγουδάει και αυτή να χορεύει. Την χρωματίζει δίνοντας της το νόημα για να προχωρήσει και ολοκληρώνοντας το τραγούδι του σε αφήνει ευτυχισμένο.

Και αν όχι, θα έχεις τραγουδήσει μαζί του. Μην αντιστέκεσαι στο κάλεσμα του, βρίσκοντας φθηνές δικαιολογίες, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Είναι μικρή και σύντομη η ζωή και οι ευκαιρίες που σου δίνει ελάχιστες.

Άνοιξε την καρδιά σου και δέξου την πρόκληση, μην μένεις στις γνώμες των άλλων. Αν το σύμπαν συνωμοτεί για να σε βάλει στην καρδιά του, αποδέξου την πρόσκληση.

Με τα μη και με τα δεν, το αποτέλεσμα είναι μηδέν. Αφουγκράσου την καρδιά σου και ακολούθησε την, προσφέροντας την απλόχερα χωρίς καμία αναστολή.

Και αν δεν είναι του γούστου σου, δοκιμασέ. Μέχρι τότε δεν ξέρεις ή μήπως φοβάσαι;

Φοβάσαι πως θα αφεθείς απο ψηλά. Μα όταν τα φτερά του θα σε έχουν απογειώσει κι ο κόσμος σου, μικρός φαντάζει από ψηλά, κλείσε τα μάτια και ονειρέψου, ζωή.

Νιώθεις ασφάλεια επι γης, δεν θες να ρισκάρεις. Ξέρεις δεν θα ‘σαι μόνος σ’αυτό. Δώστου το χέρι σου, ο έρωτας θα πάρει το δικό σου. Και με το άλλο του θα σε αγκαλιάσει σφιχτά, μέχρι να ακούσεις τους χτύπους της καρδιάς του.

Και όταν θα συντονιστούν με τους δικούς σου ρυθμούς, τότε θα ακούσεις το τραγούδι του. Τα κορμιά σμίγουν δημιουργώντας ένα οικείο συναίσθημα που σε συνεπαίρνει.

Αυτή την ασφάλεια να επιζητάς, την απόλυτη ευτυχία. Πάμε καλά, πάμε πολύ καλά θα λες και οταν όλα γύρω σου θα είναι θολά. Τα χρώματα θα ζωντανέψουν, θα σε ταξιδέψουν σε μέρη άγνωστα με σκοπό να τα εξερευνήσεις.

Ένα ταξίδι μοναδικό, ονειρεμένο. Και αν τίποτα απο αυτά δεν σε κάνουν να θες, τότε συνέχισε την ζωούλα σου με τις ευχές μου.

http://youtu.be/ifWOSnoCS0M 

Κείμενο: Ιάκωβος Καζαντζής- loveletters

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved