Ξάνθη: Η κακοποιημένη σκυλίτσα αγνώριστη σε νέα φωτό του Γιώργου Μαυρίδη

POP UP TEAM
/
17 Νοεμβρίου, 2020

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο είχε προκαλέσει αποτροπιασμό η είδηση του άγριου βασανισμού μιας σκυλίτσας από την Ξάνθη, που βρέθηκε με κομμένο πόδι, αυτιά, μαχαιριές σε όλο το σώμα αλλά και εγκαύματα στο εσωτερικό του, από οξύ που είχε εξαναγκαστεί να καταπιεί. Αυτό το ταλαιπωρημένο ζωάκι όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει τη μάχη της ζωής αλλά βρήκε και την παντοτινή αγάπη, στο σπίτι του Γιώργου Μαυρίδη, ο οποίος αποφάσισε να την υιοθετήσει.

Σήμερα λοιπόν η σκυλίτσα, που έχει ονομαστεί Τσίχλα, απολαμβάνει την παρέα της «αδερφής» της, Μόλυ, και του κηδεμόνα της. Ο παρουσιαστής και tattoo artist μοιράζεται την καθημερινότητά του με τα αγαπημένα του τετράποδα, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις του στο Instagram όπου τα αξιαγάπητα, και ξεκάθαρα χαρούμενα και φροντισμένα, σκυλάκια έχουν την τιμητική τους. Το μοναδικό μελανό σημείο αυτής της ιστορίας με το χάπι εντ; Ο βασανιστής της Τσίχλας δεν βρέθηκε ποτέ και παραμένει ατιμώρητος. Τουλάχιστον όμως όσο υπάρχουν φιλόζωοι όπως ο Μαυρίδης υπάρχει ελπίδα ότι και άλλα άτυχα ζωάκια θα βρουν, τελικά, την ευτυχία και την ασφάλεια.

Η διαδρομή με την Τσίχλα δεν υπήρξε εύκολη από τη στιγμή της διάσωσής της, αλλά η επιβράβευση από έναν τέτοιο αγώνα είναι ανεκτίμητη. Ή όπως την περιέγραψε ο Μαυρίδης σε ανάρτησή του από το καλοκαίρι: «Ένα χρόνο πριν, μπήκε στην ζωή μας η Τσίχλα. Περάσαμε τόσα πολλά μαζί, παλέψαμε, κουραστηκαμε και τελικά κερδίσαμε! 10 χειρουργεία, αμέτρητα φάρμακα, ατελείωτα ξενύχτια και απέραντη αγάπη μεταμόρφωσαν αυτό το πλάσματακι στην ψυχή της οικογένειας μας!». 

Δείτε την πιο πρόσφατη φωτογραφία του Γιώργου Μαυρίδη μαζί με τα αγαπημένα του κατοικίδια:

 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved