Αυτά τα 3 λάθη θα καταστρέψουν τη σχέση σου

POP UP TEAM
/
19 Νοεμβρίου, 2020

Και τα οποία δυστυχώς είναι μέσα στο μυαλό σου!

Ως γνωστόν εμείς τα κορίτσια δεν είμαστε χαλαρά. Βασικά προσπαθούμε, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο. Πόσο μάλλον όταν είμαστε ερωτευμένες και θέλουμε να πετύχει. Από το άγχος και τον ζήλο μας, κάπου το χάνουμε. Και τελικά καταλήγουμε να καταστρέφουμε πράγματα που με κόπο έχουμε χτίσει. Και όταν λέω πράγματα, εννοώ τη σχέση μας. Η οποία μπορεί να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά δε συνεχίζεται ακριβώς έτσι. Γιατί εμείς πολύ απλά κάνουμε λάθη, τα οποία κανονικά δεν θα έπρεπε γιατί κανονικά δεν θα έπρεπε να μας απασχολούν τα πράγματα για τα οποία κάνουμε λάθη. Και τελικά, εκείνος απομακρύνεται όλο και περισσότερο, και η σχέση καταστρέφεται.

Παρακάτω, σου έχω τα τρία βασικά λάθη που κάνεις, και τελικά τον διώχνεις μακριά!
1. Η απώλεια εμπιστοσύνης: Και εκεί που η αυτοεποίθησή σου είναι στα ύψη, νιώθεις υπέροχα και καλά κάνεις, αρχίζουν οι αμφιβολίες σου. Κι αν ερωτευτεί άλλη και με αφήσει; Γιατί τον πήρε τηλέφωνο η συνάδελφός του; Και τελοσπάντων σε εκείνο το επαγγελματικό ταξίδι είναι ανάγκη να μείνει στο διπλανό δωμάτιο από εκείνη την εντυπωσιακή ξανθιά; Και κάπως έτσι, αρχίζει η απώλεια εμπιστοσύνης και η ζήλεια. Από την πλευρά του εκείνος, κάνει την προσπάθειά του, αλλά υπάρχει και πιθανότητα απλά να ξενερώσει και να φύγει!

2. Η υπερανάλυση αυτός ο άγνωστος: Όσο περνάτε καλά, δεν έχεις και λόγο να κάτσεις να υπεραναλύσεις τη συμπεριφορά του και να δεις τα κρυφά μηνύματα που μπορεί να κρύβονται από πίσω. Όταν όμως στραβώσει το παραμικρό, αρχίζει και η αντίστροφη μέτρηση. Υπάρχει λοιπόν η πιθανότητα, να αρχίσεις να παρατηρείς πράγματα, στα οποία δεν έδινες σημασία, τα οποία ωστόσο έκανε πάντα και τα οποία φυσικά θεωρείς ύποπτα. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν έχει να κάνει με το αν λέει αλήθεια ή όχι, αλλά με τη δική σου συμπεριφορά, η οποία σε μετατρέπει σε μία υστερική που της φταίνε όλα. Και ξέρεις φυσικά ότι όλο αυτό αντικατοπτρίζεται ακόμα και στην εμφάνισή σου; Για να μην πούμε για τη συμπεριφορά σου. Οπότε και εκείνος, αρχίζει να αναρωτιέται αν είσαι εσύ όντως η απίστευτη γυναίκα που γνώρισε πριν λίγο καιρό, ή είσαι απλώς μία διχασμένη προσωπικότητα. Και επειδή ίσως να μη θέλει να το ψάξει και πάρα πολύ, τραβάει την πρώτη του εξαφάνιση, για να προετοιμάσει το έδαφος. Ψυχραιμία.

3. Η αλλαγή καθημερινότητας: Ακόμη ένα τεράστιο λάθος που κάνουμε οι γυναίκες, ειδικά όταν είμαστε φουλ ερωτευμένες. Για κάποιο περίεργο λόγο, θεωρούμε φυσιολογικό όλη μας η ζωή να περιστρέφεται γύρω από αυτόν και τις συνήθειές του, με αποτέλεσμα να απομακρυνόμαστε από φίλους, να κόβουμε δραστηριότητες και χόμπι και να απασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με εκείνον. Νομίζουμε ότι σε γνώρισε δραστήρια και δυναμική. Για ποιο λόγο τώρα να του αρέσει το γεγονός ότι δεν έχεις δική σου ζωή και κρέμεσαι από πάνω του; Ναι ξέρουμε, έτσι του δείχνεις την αγάπη και τον έρωτά σου, αλλά επίσης του αποδεικνύεις ότι είσαι μία γυναίκα αδύναμη που απλά ψάχνει έναν άντρα να πιαστεί από πάνω του. Και αυτό τον πνίγει.

 

Με πληροφορίες από queen.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης