Πάνος Μουζουράκης: “Στα 14 μου έγινε κάτι που με σημάδεψε – Το είπα στους δικούς μου στα 23”

POP UP TEAM
/
2 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για τη δική του τραυματική εμπειρία, που βίωσε όταν ήταν μόλις 14 ετών από άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω”.

Ο αγαπημένος μουσικός και ερμηνευτής, αναφέρθηκε μεταξύ άλλω και στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και για τις κακοποιήσεις που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

“Προσπαθώ να τα βλέπω όλα με φως και αγάπη. Φοβάμαι να δείχνω με το δάχτυλο χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία”, είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

“Είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να μιλήσουμε και πρέπει να στηρίξουμε. Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Το 50% των ανθρώπων έχει. Δέχθηκα ένα πράγμα και θεωρώ ότι υπάρχει πολύς κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο, όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου και του θεάματος”, πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Πάνος Μουζοράκης μίλησε με περισσότερες λεπτομέρειες για τη δική του προσωπική εμπειρία.

“Μιλάμε για τον θείο, για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει ούτε στην μάνα μου μέχρι τα 23 μου. Κλειδώνεσαι και αισθάνεσαι ενοχές ο ίδιος. Δεν μπορούμε να προσποιούμαστε ότι συμβαίνει μόνο στον χώρο του θεάματος. Εγώ έχω 4-5 φίλους που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο. Και ναι πρέπει να αλλάξει αυτό. Είναι σωστό να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα; Πού θα μπούνε αυτά τα νέα όρια; Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεραστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου” περιέγραψε χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, που του συνέβη σε μια τόσο τρυφερή ηλικία”.

“Πότε θα σταματήσουμε να κάνουμε τα στραβά μάτια;” αναρωτήθηκε ο ίδιος.

http://youtu.be/BJ5TP0hRzO0

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved