Γιώργος Καπουτζίδης: “Μακάρι κάποιος πατέρας να κοιτάξει με περηφάνεια τον γκέι γιο του, όπως κοιτάει εμένα ο πατέρας μου”

POP UP TEAM
/
2 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η σκληρή αναφορά του Αλέξη Κούγια στον Γιώργο Καπουτζίδη σε χθεσινή του ανακοίνωση για του σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, έκανε αίσθηση. Στην εν λόγω ανακοίνωση αναφερόταν στον Καπουτζίδη ως ένα λάθος πρότυπο για την κοινωνία που προβάλλει την ιδιαιτερότητά του μπροστά στις “φυσιολογικές οικογένειες”…

Η αποστομωτική απάντηση του ηθοποιού και σεναριογράφου δεν άργησε να έρθει, αφού ο Γιώργος Καπουτζίδης του απάντησε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στάθηκε ιδιαίτερα στη χρήση της λέξης “φυσιολογικός”, που μεταχειρίστηκε κατά κόρον στην ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας.

“Οι ομοφυλόφιλοι πολίτες, τα ζούμε από πολύ μικρή ηλικία αυτά” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι “κανένας δεν κάνει σημαία την ιδιαιτερότητά του” όπως σχολίασε ο γνωστός ποινικολόγος.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλες αυτές τις ”φυσιολογικές” οικογένειες που με τίμησαν και με στήριξαν. Κι εγώ είμαι παιδί ”φυσιολογικής” οικογένειας”, είπε.

“Θέλω να πιστεύω σε έναν καλύτερο κόσμο. Δεν θέλω να δώσω συμβουλές, γιατί δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος που θα πω ότι ο μόνος δρόμος για την ευτυχία είναι αυτός. Εμένα η δική μου ευτυχία ήρθε όταν σταμάτησα να φοβάμαι και όταν σταμάτησα να ντρέπομαι”, πρόσθεσε ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

Ακόμα τόνισε με νόημα: “Είμαι ένας άνθρωπος που ακολούθησα αυτή τη διαδρομή, σπούδασα, πέρασα στη νομική με υψηλή βαθμολογία μάλιστα και δεν πέρασα λόγω της “ιδιαιτερότητάς” μου. Δούλεψα, δημιούργησα εγώ την ευκαιρία στον εαυτό μου αλλά για κάποιους όσο κι αν δουλέψεις θα είσαι πάντα ένας πολίτης β’ κατηγορίας. Δεν είμαι εγώ αυτός λοιπόν που κάνω “σημαία” την ιδιαιτερότητά μου. Είναι κάποιοι που το θεωρούν “βαρίδι” και ντροπή και είμαι εδώ για να πω ότι δεν είναι τίποτα από αυτά”.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε:

“Μακάρι κάποιος πατέρας όταν τελειώσει αυτή η συνέντευξη να κοιτάξει με περηφάνεια τον γκέι γιο του, όπως κοιτάει εμένα ο πατέρας μου που σήμερα έχει γενέθλια και κλείνει τα 90 του χρόνια. Δεν είμαι εγώ πρότυπο, όπως είπε ο κύριος Κούγιας, αλλά πρότυπο είναι ο πατέρας μου και όσα περάσαμε για να είναι περήφανος για μένα και εγώ για εκείνον”.

http://youtu.be/a6SGS1ina5g

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved