Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις και μια μεγάλη δωρεά υπέρ του Ερυθρού Σταυρού 

Μπαίνοντας, πριν από μερικές εβδομάδες, στην τελική ευθεία για την παρουσίαση της νέας μας συλλογής είχαμε την πεποίθηση ότι το όνομά της,‘ No Shame’, θα αφορούσε στη γυναικεία δύναμη και τον αγώνα των γυναικών να αλλάξουν το ρόλο τους στην κοινωνία. Γι’ αυτό και είχαμε επιλέξει ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας την Ουκρανή πρωταθλήτρια Sasha Sidorenko. Σήμερα όμως, συγκλονισμένοι και εμείς από τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, δίνουμε στη συλλογή μας νέο νόημα -και νέο ρόλο στη Sasha- με στόχο να εκφράσουν τη δύναμη των ανθρώπων των οποίων οι ζωές πλήττονται.

Στη σημερινή εποχή, που ζούμε τόσο τοπικά όσο και παγκόσμια, γνωρίζουμε ότι έχουμε τη δύναμη -αλλά και τη βούληση- να προσφέρουμε τη βοήθεια μας στον Ουκρανικό λαό. Έτσι, αποφασίσαμε να διαθέσουμε όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτής της συλλογής για να στηρίζουμε τον Ερυθρό Σταυρό #helpforUkraine. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και οι ανάγκες τεράστιες. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε άμεσα το ποσό των 45.000 ευρώ. Είμαστε βέβαιοι ότι με τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ υποστήριξη, θα προσφέρουμε πολύ περισσότερα.

Βασικό πρόσωπο της καμπάνιας είναι η Sasha Sidorenko, πρωταθλήτρια Ευρώπης στην πυγμαχία, 7 φορές πρωταθλήτρια Ουκρανίας, νικήτρια παγκόσμιου κυπέλλου στο kickboxing, ιδρύτρια club πυγμαχίας ενώ στην προσωπική της ζωή είναι μία στοργική μητέρα. Πρόκειται για μία γυναίκα με πνευματική δύναμη και θάρρος που έχει ξεπεράσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της και που, για την Answear, γίνεται σύμβολο αγώνα, επιμονής και κυρίως ΕΛΠΙΔΑΣ.

Η νέα συλλογή ‘ No Shame. No Fear’ αποτελείται από 93 κωδικούς και διατίθεται ήδη στις 9 χώρες στις οποίες έχει παρουσία η Answear.com.

Στην Ελλάδα η συλλογή είναι διαθέσιμη στο Answear.gr και μπορείτε να τη δείτε απευθείας εδώ:

https://answear.gr/s/no-shame-by-answear-lab