Ο Elliot Page, είναι το νέο πρόσωπο της Gucci Guilty: «Για πρώτη φορά, αισθάνομαι στον εαυτό μου σαν στο σπίτι μου»

©Instagram/elliotpage
POP UP TEAM
/
29 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

«Για πρώτη φορά, αισθάνομαι στον εαυτό μου σαν στο σπίτι μου» εξομολογείται ο Elliot Page, το νέο πρόσωπο της Gucci Guilty, της σειράς αρωμάτων του οίκου ειδών πολυτελείας, σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσω Zoom στο Dazed.

«Και αυτή η αίσθηση ήταν τόσο συναρπαστική, δεν ήταν κάτι που πίστευα ότι θα ένιωθα. Μου έδωσε, με πολλούς τρόπους, μια νέα σχέση με την ιδέα του να αγαπάς και να αποδέχεσαι τον εαυτό σου».

Τώρα, είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της Gucci Guilty, μια πρώτη για τον Page, ο οποίος ποτέ πριν δεν είχε συμμετάσχει σε καμπάνια για άρωμα ή προϊόν ομορφιάς. Με συμπρωταγωνιστές τους A $ AP Rocky και Julia Garner, η καμπάνια που σκηνοθέτησε ο Glen Luchford είναι μια ωδή στην έννοια της εστίας, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Μιλώντας για μυρωδιές που του φέρνουν νοσταλγία, λέει: «Νομίζω ότι είναι ο ωκεανός. Φύκια, αρμύρα στον αέρα. Είμαι από τη Nova Scotia (σ.σ. στον Καναδά) και απλά κάτι κάνει, απλά με μεταφέρει αμέσως στο σπίτι». Και για το τι κάνει ένα καλό άρωμα σε αυτόν που το φορά, εξηγεί: «Έχει να κάνει με το να νιώθεις ότι εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου, μπορεί να δώσει ένα θάρρος, έναν αισθησιασμό ίσως. Αυτό το όμορφο μίγμα του να νιώθεις ενθαρρυμένος αλλά επίσης ανοιχτός».

Δεν είχε κατά νου να συμμετάσχει σε καμπάνια για άρωμα:

«Απλά, συνέβη. Ένιωθα τόσο μακριά από αρώματα και μόδα. Τώρα που πραγματικά αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου και άνεση με τον εαυτό μου για πρώτη φορά και νιώθοντας με αυτόν τον τρόπο παρών και χαρούμενος, τώρα κατάλαβα περισσότερα για τη μόδα ή το άρωμα, ό,τι είναι αυτό που ο κόσμος απολαμβάνει και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει. Είναι ένα νέο είδος πρόκλησης και είναι θαυμάσιο να συμμετέχεις».

http://www.youtube.com/watch?v=s2rD36QwGcQ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved