Η εντυπωσιακή επίδειξη μόδας της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
24 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη παρουσίασε χτες το απόγευμα στον εντπωσιακό χώρο του Pavillon Cambon Capucines, τη συλλογή Υψηλής Ραπτικής Celia Kritharioti Couture για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024, την οποία έχει εμπνευστεί από τον βυθό της θάλασσας, τα έντονα χρώματα και τους ιριδισμούς.

Το show άνοιξε το top model Naomi Campbell, η οποία ήταν και η έκπληξη της βραδιάς και φορούσε μία μεταλιζέ μάξι στράπλες τουαλέτα με μπούστο που θύμιζε κοχύλια. Αυτή ήταν, μάλιστα, η τρίτη φορά που το μοντέλο συνεργάστηκε με την Ελληνίδα σχεδιάστρια.

Η Σίλια Κριθαρώτη έπαιξε με τα χρώματα της θάλασσας και του βυθού μπλε, τιρκουάζ, πράσινο, ροζ, μωβ, χρυσό, ασήμι και κίτρινο χρησιμοποίησε κοχύλια, κοράλλια, αλλά και διάφορα υδρόβια πλάσματα, όπως τα οστρακοειδή και οι ιππόκαμποι, δημιουργώντας ρούχα που άλλοτε θύμιζαν γοργόνες κι άλλοτε αντανακλάσεις του ήλιου πάνω στο υγρό στοιχείο.

Βίντεο από την επίδειξη της συλλογής της για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024, ανέβηκαν στα social media. Σε μια από τις μπροστινές θέσεις καθόταν και ο Κωσταντίνος Αργυρός που απαθανάτισε τον «αληθινό μύθο» όπως αποκάλεσε τo supermodel, με το κινητό του τηλέφωνο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved