Το ψυχολογικό θρίλερ «Σώσε με» ξεκινά το ταξίδι του στο Netflix με 8 επεισόδια

© Netflix
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
24 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η σειρά «Σώσε με» το σενάριο της οποίας υπογράφουν ο Βαγγέλης Νάσης, ο Πιέρρος Ανδρακάκος αλλά και ο συγγραφέας του ομότιτλου βιβλίου Δημήτρης Σίμου. Το ψυχολογικό θρίλερ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και διασκευάστηκε σε σειρά 8 επεισοδίων που αρχικά προβλήθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1. Πρόκειται για μια ιστορία ενοχής, εκδίκησης και λύτρωσης. Το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου θα ενώσει ξανά τη μοίρα δύο γυναικών. Το κρυμμένο παρελθόν μιας οικογένειας θα συναντήσει το παρόν και η σύγκρουση θα ξορκίσει κάθε μυστικό.

Με φόντο την ελληνική επαρχία, με δυνατή πλοκή, συνταρακτικές ερμηνείες, γρήγορη σκηνοθεσία και πρωτότυπη μουσική, το ψυχολογικό θρίλερ του  Πιέρρου Ανδρακάκου κόβει την ανάσα και παρασύρει τους πρωταγωνιστές του σε έναν συναισθηματικό ανεμοστρόβιλο πάθους και κάθαρσης.

Τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν σε Θράκη και Αθήνα, το «ΣΩΣΕ ΜΕ» αποτελεί μια παραγωγή υψηλής κινηματογραφικής ποιότητας, με εντυπωσιακές εικόνες από την περιοχή της Κομοτηνής, ενός τόπου που χρωματίζεται από τη συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων. Οι εύθραυστες ισορροπίες της τοπικής κοινωνίας δοκιμάζονται από μια σειρά εγκλημάτων και εξαφανίσεων που ξυπνούν φαντάσματα του παρελθόντος.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved