Ο Seán McGirr θα παρουσιάσει την πρώτη του κολεξιόν για τον Alexander McQueen στο Παρίσι   

©Instagram/@Alexandermxqueen
POP UP TEAM
/
30 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Νέος διευθυντής δημιουργικού του οίκου μόδας Alexander McQueen είναι ο Seán McGirr. Μάλιστα θα παρουσιάσει την καινούργια κολεξιόν του οίκου κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, τον Μάρτιο.

Ο McGirr ανακοινώθηκε ως ο νέος επικεφαλής σχεδιαστής του Alexander McQueen τον Οκτώβριο του 2023, αντικαθιστώντας τη Sarah Burton, η οποία παραιτήθηκε από τον ρόλο μετά από 26 χρόνια συνεργασίας με τον οίκο.

Η επίδειξη μόδας του Alexander McQueen μία από τις πολυαναμενόμενες της σεζόν, θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη του συλλογή γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων για το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2024.

Ο McGirr, Ιρλανδός γεννημένος στο Δουβλίνο αποφοίτησε από τη Σχολής Μόδας Central Saint Martins στο Λονδίνο και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη μόδα το 2014 υπό την αείμνηστη καθηγήτρια Λουίζ Γουίλσον.

Προτού ενταχθεί στον Alexander McQueen, ο McGirr ήταν υπεύθυνος της σειράς έτοιμων ενδυμάτων στον JW Anderson και στο παρελθόν είχε ρόλους στους Dries Van Noten, Uniqlo, Burberry και στο Vogue Hommes Japan. Όταν ο McGirr ανακοινώθηκε ως διευθυντής δημιουργικού, ο διευθύνων σύμβουλος του Alexander McQueen, Τζιανφιλίπο Τέστα είπε ότι με την «εμπειρία, την προσωπικότητα και τη δημιουργική του ενέργεια» θα έφερνε μια «ισχυρή δημιουργική γλώσσα στον Alexander McQueen, οικοδομώντας παράλληλα πάνω στη μοναδική του κληρονομιά».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved