Zendaya: Ιconic εμφάνιση στην πρεμιέρα του «Dune: Part Two» στην Νέα Υόρκη

POP UP TEAM
/
26 Φεβρουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Δεν αποτελεί μυστικό ότι η Zendaya είναι icon. Επιπλέον δεν αποτελεί μυστικό ότι τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε επικές εμφανίσεις στο κ΄9οκκινο χαλί αλλά και εκτός. Έτσι, η εκθαμβωτική της εμφάνιση στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Dune: Part Two» στην Νέα Υόρκη, ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε!

Μετά το συγκλονιστικό σύνολο Thierry Mugler που φόρεσε στο κόκκινο χαλί της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας στο Λονδίνο η διάσημη ηθοποιός με τη βοήθεια του κορυφαίου στυλίστα Law Roach εντυπωσίασε με ένα λευκό μάξι φόρεμα Stephane Rolland με τολμηρά κοψίματα και μακριά μανίκια.

Στο κάτω μέρος της δημιουργίας οι χρυσές ανάγλυφες λεπτομέρειες που υπήρχαν πρόσθεταν έξτρα glam στο σύνολο. Την συνδύασε με ψηλοτάκουνα Jimmy Choo σε χρυσό χρώμα και διαμαντένια κοσμήματα Bulgari.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUNE (@dunemovie)

Μαζί της στο κόκκινο χαλί του Lincoln Center, έδωσε το παρών ο συμπρωταγωνιστής της Timothée Chalamet με δερμάτινο σύνολο καθώς και οι υπόλοιποι ηθοποιοί του καστ όπως οι Anya Taylor-Joy, Φλόρενς Πιου Florence Pugh και Austin Butler, σύμφωνα με το People.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUNE (@dunemovie)

Το «Dune: Part Two» σε σκηνοθεσία Ντενί Βιλνέβ, αναμένεται στη χώρα μας στις 29 Φεβρουαρίου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved