Zara+ Στέφανο Πιλάτι+ Ζιζέλ = ΕΠΟΣ

©Steven Meisel
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
9 Οκτωβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Όσες έχουμε βάλει να μας στέλνει η εφαρμογή του Zara ειδοποιήσεις λάβαμε χτες στο κινητό μας τα ευχάριστα νέα για τη συνεργασία του σπουδαίου Ιταλού σχεδιαστή Στέφανο Πιλάτι με το Zara. Στο μεταξύ η μούσα της καμπάνιας είναι η Ζιζέλ.

Πιο συγκεκριμένα, στα τέλη του Οκτωβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει μία collection που θα αποτελείται από περίπου πεντήντα ανδρικά κομμάτια και περίπου τριάντα γυναικεία ενώ η φωτογραφίες της καμπάνιας θα φέρουν την υπογραφή του Steven Meisel.

Ο ιταλικής καταγωγής σχεδιαστής έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το απαράμιλλο προσωπικό στιλ του, ενώ ο Pharrell Williams του είχε ζητήσει να περπατήσει στην πασαρέλα για το ντεμπούτο του ως καλλιτεχνικός διευθυντής της ανδρικής συλλογής για τον οίκο Louis Vuitton.

Η νέα συνεργασία του Πιλάτι με τα Zara είναι σαν μία ευκαιρία για τον ίδιο να δημιουργήσει μία συλλογή που θα αποτελείται από ρούχα που αγαπά να φορά και ο ίδιος. Ο σχεδιαστής έχει συνεργαστεί ξανά με τη Zara, αλλά μία ανδρική συλλογή. Αυτή όμως θα είναι η πρώτη collection για γυναίκες. Στην εν λόγω συνεργασία, ο Stefano Pilati πρόκειται να είναι το ίδιο επιλεκτικός με τα υφάσματα και την εφαρμογή των ρούχων, και όπως έχει γίνει γνωστό, ο ίδιος έχει εντυπωσιαστεί με το πόσο ικανή εταιρεία είναι η Zara στην παραγωγή ποιοτικών ρούχων σε προσιτές τιμές. Ο ίδιος μάλιστα είναι στενός φίλος της Marta Ortega Pérez.

© Steven Meisel

Τα δημοφιλή της εβδομάδας