Με αυτά τα 5 tips θα κάνεις τα οπίσθια σου να δείχνουν πιο λεπτά και σμιλευμένα

POP UP TEAM
/
16 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Αυτά είναι τα 5 βασικά σημεία που πρέπει να προσέξεις.

«Η καρδιά του γαλλικού στυλ» είναι ο τίτλος του βιβλίου της Γαλλίδας fashion infulencer και fashion vlogger Marie-Anne Lecoeur, η οποία μέσα από το κανάλι της στο YouTube δε δίνει μόνο συμβουλές για το πώς μπορούμε να αντιγράψουμε και εμείς κάτι από τη διαχρονική, μαγική κομψότητα των Παριζιάνων, αλλά και για το πώς μπορούμε να δείχνουν πιο στιλάτες και πιο λεπτές μέσα στα ρούχα μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διαλέξουμε τα κατάλληλα, αυτά που αναδεικνύουν περισσότερο την σιλουέτα μας.

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο της η Lecoeur εστιάζει σε ένα επίμαχο σημείο του γυναικείου σώματος, αυτό που αρκετές από εμάς θα θέλαμε να βελτιώσουμε. Tα οπίσθια μας. Και με τις συμβουλές της αποδεικνύει ότι εκτός από ένα καλό πρόγραμμα γυμναστικής, τα στιλιστικά τρικ μπορούν να αποδειχθούν εξίσου πολύτιμα αν θες να δεις τα οπίσθια σου να δείχνουν πιο λεπτά και καλοσχηματισμένα μέσα στα ρούχα που θα επιλέξεις.

Όπως εξηγεί η Lecoeur ένας από τους πιο απλούς και άμεσους τρόπους να κάνεις τα οπίσθια σου να δείχνουν πιο αδύνατα είναι να φοράς πάντα σκούρα χρώματα από τη μέση και κάτω. Όπως και εσύ φαντάζεσαι το μαύρο είναι ιδανική επιλογή για αυτό να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού αφαιρεί με μαγικό τρόπο πόντους και «αδυνατίζει». Το σκούρο μπλε, γνωστό και ως «navy» μπορεί να έχει τα ίδια, θεαματικά αποτελέσματα.

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει μία γυναίκα με καμπύλες που θέλει να κάνει τα οπίσθια της να δείχνουν πιο λεπτά είναι, σύμφωνα με την Lecoeur, το να φορέσει κολάν ή skinny παντελόνια. Αντίθετα το πιο σωστό πατρόν στα παντελόνια είναι οι καμπάνες γιατί αποσπούν την προσοχή από την περιοχή των γλουτών και την επικεντρώνουν στα κάτων μέρος των ποδιών μας.

Επιπλέον, ποτέ δεν πρέπει να φοράμε παντελόνια, φούστες ή φορέματα με τσέπες ή άλλες έντονες λεπτομέρειες, όπως γράμματα ή ραφές, στην περιοχή των γλουτών. Τέλος, ένας άλλος ασφαλής τρόπος για να κάνεις τα οπίσθια σου να φαίνονται πιο αδύνατα είναι να φορέσεις ένα τοπ σε έντονη, φωτεινή απόχρωση που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Δες πώς θα το κάνεις στο βίντεο που ακολουθεί:

http://youtu.be/hGnPRpmSslk

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved