Βικτόρια Μπέκαμ: H παρουσίαση της νέας της συλλογής και το “ακατάλληλο” βίντεο του Ντέιβιντ

POP UP TEAM
/
22 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και δημοσίευσε ένα “ακατάλληλο” βίντεο της συζύγου του Βικτόρια Μπέκαμ εκθειάζοντας το δυνατό της σημείο.

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου συνεχίζεται προσαρμοσμένη στους περιορισμούς της εποχής του κορονοϊού και η Βικτόρια Μπέκαμ μόλις παρουσίασε τις νέες δημιουργίες της.

View this post on Instagram

LOOK 4 #VBSS21

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Φέτος οι συμμετέχοντες είχαν τρεις επιλογές: Να κάνουν κανονική πασαρέλα, τηρώντας τους πολύ αυστηρούς κανόνες προστασίας, να κάνουν διαδικτυακή πασαρέλα, ή και τα δύο.

Η Βικτόρια Μπέκαμ, για την εταιρεία μόδας της οποίας έχουν γραφτεί πολλά το τελευταίο διάστημα, επέλεξε την ψηφιακή λύση και παρουσίασε τη νέα συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 σε μια μαγνητοσκοπημένη πασαρέλα.

 http://youtu.be/pgwrsxq33UM

Oι μοναδικοί και αγαπημένοι της καλεσμένοι
Οι μοναδικοί καλεσμένοι της ήταν τα μέλη της οικογένειάς της, αν και έλειπαν δύο, ο γιος της Μπρούκλιν και η αρραβωνιαστικιά του, Νίκολα Πελτζ, τους οποίους ανέφερε στο ποστ που ανέβασε στο instagram.

Η Βικτόρια φωτογραφήθηκε στον χώρο που έγινε το γύρισμα με τον σύζυγό της και τα άλλα τρία τους παιδιά, τον Ρόμεο, τον Κρουζ και τη Χάρπερ-Σέβεν, και σχολίασε πως ήταν “οι πιο αγαπημένοι (και μοναδικοί) καλεσμένοι μου αυτή τη σεζόν”.

Μαμά και κόρη με άψογο στιλ
Φυσικά τις εντυπώσεις έκλεψαν η μαμά και η κόρη. Η 46χρονη σχεδιάστρια φόρεσε ένα κρεμ μεταξωτό πουκάμισο, με ένα λεπτό μαύρο φιόγκο στο λαιμό, το οποίο συνδύασε με ψηλόμεσο τζιν – και τα δύο από τη νέα συλλογή της.

Όσο για την κόρη της Χάρπερ, φόρεσε ένα υπέροχο φλοράλ φόρεμα το οποίο είχε ασορτί μάσκα προστασίας με κεντημένα τα αρχικά της.

Το… ακατάλληλο βίντεο
Και την ώρα που η Βικτόρια έδειχνε στον κόσμο τη νέα της συλλογή, ο σύζυγός της δεν άντεξε και ανέβασε στο instagram ένα βίντεο με τα… οπίσθιά της.

Ενώ εκείνη ανεβαίνει μια σκάλα, ο Ντέιβιντ μαγνητοσκοπεί τα οπίσθια της συζύγου του τα οποία τονίζει το τζιν παντελόνι της, και μάλιστα την επαινεί για αυτά παρομοιάζοντάς τα με ροδάκινα.

 vicdabeckas

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved