Η Σάνεν Ντόχερτι ξέσπασε για τα εξωπραγματικά πρότυπα ομορφιάς που συνεχίζουν να προβάλλονται και έγραψε για τις προσωπικές της κατακτήσεις.

Η Σάνεν Ντόχερτι, που όσοι ζήσαμε τη δεκαετία του ‘90 και παρακολουθήσαμε το «Μπέβερλι Χιλς» γνωρίζουμε σαν «Μπρέντα», έχει καταφέρει πολλαπλές νίκες κατά του καρκίνου, μια από τις δοκιμασίες που την έχουν βοηθήσει να δει διαφορετικά τη ζωή της και τα πράγματα. Έτσι, σε μια πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram η 50χρονη ηθοποιός ξέσπασε για τα εξωπραγματικά, «ψεύτικα» πρότυπα ομορφιάς των γυναικών που συνεχίζουν να προβάλλονται από τη σόουμπιζ.

Στη λεζάντα μιας φωτογραφίας όπου ποζάρει φυσική, αμακιγιάριστη, σχολίασε: «Απόψε, παρακολουθώντας ταινίες, παρατήρησα ότι με λίγους γυναικείους χαρακτήρες θα μπορούσα να ταυτιστώ. Ξέρετε: γυναίκες χωρίς fillers, χωρίς Botox, χωρίς λίφτινγκ. Γυναίκες που αποδέχτηκαν το πρόσωπό τους και τις εμπειρίες που έχει καταγράψει. Έχω ζήσει. Αγαπώ ό,τι έχω ζήσει και το γεγονός ότι το πρόσωπό μου αντικατοπτρίζει τη ζωή μου. Επιβίωσα από πολλά, και από καρκίνο, και επιτέλους αποδέχομαι τον εαυτό μου. Έχω τελειώσει με τα πρότυπα που προσπαθούν να μας περάσουν τα περιοδικά και το Χόλιγουντ. Θέλω να βλέπω γυναίκες σαν κι εμένα. Γυναίκες σαν κι εμάς».

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη χρονιά η Σάνεν Ντόχερτι είχε εξομολογηθεί σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο καρκίνος, με τον οποίο είχε διαγνωστεί για πρώτη φορά το 2015, είχε επιστρέψει στη ζωή της και πλέον ήταν στο 4ο στάδιο. «Δε νομίζω ότι το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα», έλεγε. «Είναι ένα πολύ πικρό ποτήρι, αλλά πρέπει να το καταπιώ κι αυτό. Σίγουρα υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και λέω "Γιατί σε μένα;" και άλλες που απαντάω μόνη, λέγοντας "Γιατί όχι σε εμένα; Άλλωστε σε ποιον αξίζει κάτι τέτοιο. Σε κανέναν"».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Σάνεν Ντόχερτι: