Νέες αποκαλύψεις για Μπιλ Γκέιτς: «Εξαφανιζόταν από τη δουλειά με Πόρσε για να συναντά γυναίκες»

POP UP TEAM
/
9 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Υπήρχαν φήμες για αρκετά χρόνια, εντός Microsoft και στους ευρύτερους επαγγελματικούς και κοινωνικούς κύκλους του Μπιλ Γκέιτς, περί εξωσυζυγικών σχέσεων. 

«Τίποτα όμως δεν ήταν εντελώς σοκαριστικό παρά την φαινομενική αντίθεση με την δημόσια περσόνα του», σχολιάζει το Vanity Fair, που σε νέο ρεπορτάζ καταγράφει λεπτομερώς τις φήμες για τις συνεχείς απιστίες του Μπιλ Γκέιτς αλλά και το πώς άλλαζε αυτοκίνητα για να καλύπτει τα ίχνη του.

Η σχέση του με την Μελίντα ξεκίνησε ως ειδύλλιο στο γραφείο, με τον Μπιλ αφεντικό και εκείνη μια νεαρή υπάλληλο που φλέρταρε μαζί του σε μια σύσκεψη πριν τελικά της ζητήσει να βγουν, όταν την συνάντησε στο πάρκινγκ.

Οι New York Times τον περασμένο μήνα είχαν αποκαλύψει ότι ο Μπιλ Γκέιτς κυνηγούσε ενίοτε γυναίκες, που δούλευαν για εκείνον, όταν ήταν επικεφαλής της Microsoft, στέλνοντας κάποτε e-mail σε μια υπάλληλο για να της ζητήσει ραντεβού, και μια άλλη φορά λέγοντας σε μια γυναίκα, που εργαζόταν στο Ίδρυμα Γκέιτς πως θέλει να φάνε μαζί ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη. 

Το 2019, το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft ξεκίνησε έρευνα για την συμπεριφορά του Γκέιτς μετά την επιστολή μιας μηχανικού της εταιρίας, που ισχυριζόταν ότι είχε σεξουαλική σχέση μαζί του για χρόνια. Ο Γκέιτς παραιτήθηκε την επόμενη χρονιά, όταν το ΔΣ προσέλαβε δικηγορικό γραφείο για την διεξαγωγή της έρευνας. Εκπρόσωπός του επέμεινε ωστόσο πως η απόφαση δεν είχε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Για όσους δούλευαν μαζί του, η συμπεριφορά του Μπιλ ήταν κάτι σαν κοινό μυστικό. Πρώην υπάλληλος, που υπέγραψε συμφωνητικό εμπιστευτικότητας, είπε ότι υπήρχαν φορές που ο Γκέιτς ερχόταν στο γραφείο οδηγώντας Mercedes, και μια ώρα αργότερα, κάποιος από το προσωπικό ασφαλείας τού έφερνε μια χρυσό-καφέ Porsche, με την οποία έφευγε.

«Όλοι υποθέταμε ότι γινόταν όταν βρισκόταν με γυναίκες», δήλωσε πρώην εργαζόμενος στη Microsoft. «Γνώριζα ότι υπήρχαν πολλά ραντεβού εκτός εργασιακού χώρου, που δεν περιλαμβάνονταν στην ατζέντα του». 

Σύμφωνα με άτομο από το κοντινό περιβάλλον του Γκέιτς, οι απιστίες του δεν ήταν κρυφές στους γύρω του. Ωστόσο έτερη πηγή του περιβάλλοντός του διέψευσε πως εξαφανιζόταν από το γραφείο, λέγοντας ότι ήταν ένας «από τους πιο έντονα προγραμματισμένους ανθρώπους στον πλανήτη».

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πόσα ακριβώς γνώριζε η Μελίντα για την συμπεριφορά του συζύγου της ή τις σχετικές φήμες, ή πόσο έπαιξαν ρόλο στην απόφαση να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Άτομα που γνώριζαν το ζευγάρι κάνουν λόγο για εντάσεις μεταξύ τους εδώ και καιρό, σημειώνοντας πως ζούσαν ξεχωριστές ζωές εδώ και χρόνια και πως καθυστέρησαν να πάρουν διαζύγιο επειδή περίμεναν να τελειώσει το σχολείο και η μικρότερη κόρη τους.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved