Michael Douglas- Catherine Zeta-Jones: Η αποφοίτηση της κόρης τους και η αμήχανη στιγμή

POP UP TEAM
/
10 Ιουνίου, 2021

Ο Michael Douglas και η Catherine Zeta-Jones παραβρέθηκαν στην τελετή αποφοίτησης της 18χρονης κόρης τους, Carys

Για τον Michael Douglas και την Catherine Zeta-Jones η διαφορά ηλικίας δεν ήταν ποτέ ένα θέμα που τους απασχόλησε. Ο 76χρονος ηθοποιός όμως δεν τρελαίνεται στην ιδέα να τον περνούν για τον παππού της οικογένειας.

Catherine Zeta-Jones: “Τα παιδιά μου θα γίνουν ηθοποιοί”

Εμφανιζόμενος στην εκπομπή της Kelly Clarkson, που σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να αντικαταστήσει το σόου της Ellen DeGeneres ύστερα από την απόφασή της να αποχωρήσει μετά από 19 σεζόν, ο Douglas αναφέρθηκε στην τελετή αποφοίτηση της κόρης του, Carys, η οποία παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό ήταν υπέροχη. Εκείνο όμως που δεν λάτρεψε ήταν όταν ένας γονιός άλλου παιδιού του είπε συγχαρητήρια για την εγγονή του.

Το περιστατικό φυσικά έκανε την παρουσιάστρια να ξεσπάσει σε γελιά, όπως και τον Douglas, ο οποίος αφηγούνταν την ιστορία, καταλήγοντας στο ότι δεν το παίρνει προσωπικά, καθώς η πρόθεσή του ήταν σίγουρα πολύ καλή.

Το διάσημο ζευγάρι, που έχει ακόμα έναν γιο τον 20χρονο Dylan, ανήρτησε στα social media accounts φωτογραφίες από τη συγκινητική στιγμή με τον Douglas να γράφει στο caption: “Συγχαρητήρια στην Carys και σε όλη την τάξη του 2021. Η μαμά σου και εγώ είμαστε πολύ περήφανοι για εσένα! Σε αγαπάμε τόσο πολύ και είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον σου καθώς τα καλύτερα έρχονται. Ο μπαμπάς”.

Στη συνέχεια της εκπομπής, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι τώρα θα μείνουν μόνοι τους στο σπίτι, όταν η κόρη τους φύγει για το πανεπιστήμιο, λέγοντας με χιούμορ “Τι θα κάνουμε τώρα;”. Φυσικά, η Clarkson του είπε ότι θα έχουν την ευκαιρία να βγουν ραντεβού, με τον ίδιο να απαντά πως είναι μια καλή ιδέα, δηλώνοντας όμως πως μέχρι τώρα οι συζητήσεις τους ήταν εύκολες γιατί αφορούσαν κατά αποκλειστικότητα τα παιδιά τους. Από την άλλη, με το που χαλαρώσουν τα μέτρα για τον κορονοϊό έχουν σκοπό να ταξιδέψουν για τα επόμενα 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα προς την Ευρώπη, όπου ο ηθοποιός έχει ήδη αναλάβει ορισμένα πρότζεκτ για το επόμενο έτος.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved