Σάρον Στόουν: “Δεν καταλαβαίνω γιατί λέμε Μέριλ Στριπ και όλοι πρέπει να πέσουν στο πάτωμα”

POP UP TEAM
/
24 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνάδελφό της, Meryl Streep και στο πώς το σύστημα κατασκεύασε έναν μύθο που δύσκολα ακουμπάς.

 Η Sharon Stone δεν μασάει τα λόγια της. Είναι από τις ηθοποιούς που εκφράζουν ανοιχτά την άποψή τους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως δεν πρόκειται να ξαναδουλέψει για αρκετό καιρό. Είτε πρόκειται για τον μισθό που έλαβε στην ταινία “Βασικό Ένστικτο”, είτε για τη δυσάρεστη εμπειρία κακοποίησής της σε παιδική ηλικία, η Stone είναι ανοιχτό βιβλίο.

Με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της, η Sharon Stone παραχώρησε μία συνέντευξη στο Everything Zoomer, μιλώντας μεταξύ άλλων για την καριέρα της αλλά και για την καριέρα της Meryl Streep. Λίγες εβδομάδες μόνο έμεινε εκτός του ραντάρ των χρηστών του Twitter, μέχρι τη στιγμή που δημοσιεύθηκε ένα απόσπασμα από τα λεγόμενα της Stone για την συνάδελφό της, Streep. Μάλιστα, ο χρήστης του Twitter που το ανάρτησε, έγραψε, παραθέτοντας τα λόγια της πρωταγωνίστριας του “Βασικό Ένστικτο: “Η Sharon Stone τελειώνοντας την καριέρα της”.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε στην εν λόγω συνέντευξη πώς ήταν η εμπειρία της όταν επιτέλους συνεργάστηκε με τη Meryl Streep το 2019 στην ταινία “Laundromat”. Όπως περιγράφει ο συνομιλητής της Stone που πήρε τη συνέντευξη μέσω Zoom, η ίδια του απάντησε “Μ’αρέσει πώς διατυπώνεις τη φράση, ότι επιτέλους κατάφερα να συνεργαστώ με τη Meryl Streep” ενώ συνέχισε πως θα μπορούσε να πει καλύτερα πως “η Meryl επιτέλους συνεργάστηκε με τη Sharon Stone” ή “πως επιτέλους συνεργαστήκατε”, ξεκινώντας ένα λογύδριο για το πώς έχει “κατασκευαστεί” από το σύστημα ο μύθος της Meryl Streep.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός είπε: “Η βιομηχανία κατασκευάστηκε με το ότι όλοι θα πρέπει να ζηλεύουμε και να θαυμάζουμε τη Meryl γιατί μόνο η Meryl κατάφερε να είναι η καλή. Και όλοι πρέπει να ανταγωνιζόμαστε μαζί της. Πιστεύω η Meryl είναι μια υπέροχη γυναίκα και ηθοποιός. Όμως κατά τη γνώμη μου, ειλικρινά, υπάρχουν κι άλλες γυναίκες ηθοποιοί εξίσου ταλαντούχες με τη Meryl Streep. Η όλη εικονογραφία της Meryl Streep είναι μέρος του τι το Hollywood κάνει στις γυναίκες”.

Στη συνέχεια έδωσε μία μεγάλη λίστα με γυναίκες ηθοποιούς που είναι το ίδιο ταλαντούχες με τη Streep, περιλαμβάνοντας τις Viola Davis, Emma Thompson, Judy Davis, Olivia Colman, Kate Winslet. “Αλλά λες Meryl και όλοι πρέπει να πέσουν στο πάτωμα”, πρόσθεσε η Stone. Όπως δήλωσε, κατά τη γνώμη της είναι πολύ καλύτερη στο να απεικονίζει έναν μοχθηρό χαρακτήρα από τη Streep, λέγοντας πως και η ίδια θα είχε την ίδια άποψη. “Η Meryl δεν θα μπορούσε να είναι καλή στο Βασικό Ένσικτο ή στο Casino. Εγώ θα ήμουν καλύτερη. Και το ξέρω. Και εκείνη το ξέρει. Αλλά είμαστε συνηθισμένοι να πιστεύουμε πως μόνο η Meryl είναι απίθανη, ότι λες το όνομά της και ότι πρέπει να είναι υπέροχο να δουλεύεις μαζί της” είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός με οργή στραμμένη προς το σύστημα και όχι φυσικά την ίδια την ηθοποιό.

Από την άλλη έκανε και ένα σχόλιο για ότι η Meryl Streep δεν πήρε θέση στο κίνημα #MeToo, γιατί δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να είχε την καριέρα που έχει σήμερα, ούσα όμως σίγουρη πως θα έχει μία ιστορία να μοιραστεί με το κοινό, κάτι που με βεβαιότητα δεν θα κάνει.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved