Victoria Beckham: Το throwback βίντεο για τα 22 χρόνια γάμου με τον David

POP UP TEAM
/
6 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η σχεδιάστρια και πρώην μέλος των Spice Girls γιόρτασε την επέτειο του γάμου της με τον σύζυγό της.

Με ένα εντυπωσιακό στράπλες Vera Wang νυφικό και ένα στέμμα στα μαλλιά, η Victoria Beckham – τότε Adams – είπε το “ναι” 22 χρόνια πριν στον αγαπημένο της David. Σήμερα, ύστερα από 4 παιδιά, επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα και ακόμα περισσότερα χρόνια κοινής πορείας, το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε την 22η επέτειο γάμου.

Η σχεδιάστρια που συχνά μοιράζεται φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της, συνήθως με τα παιδιά της, ανέβασε ένα throwback βίντεο με στιγμές από τον γάμο τους με τον Beckham, από κοινές τους εμφανίσεις αλλά και πιο προσωπικά στιγμιότυπα από την καθημερινή τους ζωή. Η ίδια έγραψε το λακωνικό αλλά ουσιαστικό: “Σ’αγαπώ David. Χαρούμενη Επέτειος”.

Το βίντεο ήδη έχει ξεπεράσει τα 3,7 εκατομμύρια views με πολλούς celebrities, όπως τα υπόλοιπα μέλη των Spice Girls, να στέλνουν τις ευχές τους, αφήνοντας από κάτω μηνύματα αγάπης και για τους δύο.

Με τη σειρά του και ο David Beckham ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media διάφορες φωτογραφίες από κοινές τους εμφανίσεις, φορώντας ασορτί outfits, κάτι που έκαναν συχνά στα 90s και όπως φαίνεται εξακολουθούν να εφαρμόζουν και σήμερα.

Στο caption του έγραφε: “22 χρόνια αργότερα, ακόμα ασορτί outfits. Χαρούμενη επέτειος. Σε αγαπώ τόσο πολύ και σ’ ευχαριστώ που μου χάρισες τα απίθανα παιδιά μας έτσι ώστε να ντυνόμαστε όλοι μαζί το ίδιο”, ενώ στο Instagram του μοιράστηκε μία φωτογραφία με τη σύζυγό του σε στόρι.

Το ζευγάρι μέχρι πρόσφατα έμενε στην Αμερική λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του πρώην ποδοσφαιριστή αλλά και για να βρίσκονται κοντά στον γιο τους, Brooklyn, ο οποίος ζει μόνιμα εκεί με την αρραβωνιαστικά του, Nicola Peltz. Πριν από λίγες ημέρες, ο Beckham ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο του, Romeo, από το Στάδιο Wembley, υπονοώντας πως επέστρεψαν στη γενέτειρά τους, παρακολουθώντας τον αγώνα Αγγλία – Γερμανία.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved