Κέιτ Μίντλετον: Γιατί την εξαφάνισαν από οικογενειακή φωτογραφία

POP UP TEAM
/
29 Ιουλίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Μετά τις έντονες φήμες σχετικά με το πρόσωπο της Kate Middleton και το κατά πόσο αυτό έχει υποβληθεί σε bottox από κορυφαίο πλαστικό χειρουργό της Βρετανίας, η Δούκισσα του Cambridge ξαναγίνεται το επίκεντρο της συζήτησης, αλλά για ένα πολύ διαφορετικό θέμα. 

O λογαριασμός του Kensington Royal, ως γνωστόν, ανεβάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα φωτογραφίες από τα επίσημα -και μη- events της βασιλικής οικογένειας. Σε αυτές, πολλές φορές έχεις δει όλη την οικογένεια μαζί, με την Kate να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πρόσφατα, όμως, κυκλοφόρησε μία φωτογραφία, στην οποία, ενώ ο William και τα παιδιά απαθανατίζονται, η Kate είναι εξαφανισμένη.

 

Ο λογαριασμός στο Twitter «Army in London» δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον πρίγκιπα William, την πριγκίπισσα Charlotte, τον πρίγκιπα Louis και τον πρίγκιπα George σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα polo με άλογα.

Στην εικόνα υπήρχε μία ηχηρή απουσία κι αυτή δεν ήταν άλλη από τη μαμά της οικογένειας.

Φυσικά, ο κόσμος εντόπισε αμέσως το γεγονός κι άρχισε να αναρωτιέται για ποιον λόγο η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της, αν και παρευρισκόταν στο γεγονός.

Ένας εξαιρετικά πιθανός λόγος φαίνεται να είναι το γεγονός ότι η Κέιτ συνηθίζει να βγάζει η ίδια φωτογραφίες, επομένως μπορεί να μη φαίνεται στη συγκεκριμένη γιατί βρισκόταν πίσω από τον φακό.

Ειδικά αν σκεφτείς ότι μερικές από τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει στον λογαριασμό του Kensington Royal στο Instagram είναι δικές της, δεν αποτελεί απίθανο ενδεχόμενο να το έκανε και τώρα.

 

ΦΩΤΟ: REUTERS

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved