Κρίστεν Στιούαρτ: Έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί ως λαίδη Νταϊάνα

POP UP TEAM
/
7 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Κρίστεν Στιούαρτ έκανε το ντεμπούτο της στο 78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, κλέβοντας για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις κριτικών και φωτογράφων.

Η 31χρόνη ηθοποιός, που υποδύεται την πριγκίπισσα Νταϊάνα, στην νέα της βιογραφία με τίτλο «Spencer», έλαμψε στο κόκκινο χαλί, τόσο για τις τολμηρά κομψές εμφανίσεις της, όσο και για την μοναδική ενσάρκωση του ρόλου της. 

Η Αμερικανίδα star κατέφθασε στην συνέντευξη τύπου, δίπλα στον Χιλιανό σκηνοθέτη της ταινίας, Πάμπλο Λαρέν, φορώντας μια κλασσική δημιουργία του οίκου Chanel, προσθέτοντας τις δικές της προσωπικές πινελιές. Η Στιούαρτ ως brand ambassador του γαλλικού οίκου για περισσότερα απο 8 χρόνια, επίλεξε ένα tweed navy κορμάκι Chanel από τη συλλογή Métiers d’Art 2020/21, αφήνοντας απροκάλυπτα γυμνά τα καλλίγραμμα πόδια της. Το strawberry ξανθό χρώμα των μαλλιών της, σε ένα χαμηλό ponytail, πρόσθετε αέρα ανανέωσης στο γοητευτικό look της, παραπέμποντας στην αείμνηστη λαίδη Νταϊάνα. Η Στιούαρτ πόζαρε με παιχνιδιάρικο ύφος στον φακό, διατηρώντας τον αυθορμητισμό της.

Στη συνέντευξη τύπου, η πρωταγωνίστρια του «Twilight», αποκάλυψε πως η εμπειρία της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα, την έκανε για πρώτη φορά να νιώθει ελεύθερη και εντελώς φυσική, χωρίς μεγάλη προσπάθεια προσποίησης του ρόλου. «Χάρηκα περισσότερο τη φυσικότητά μου κάνοντας αυτήν την ταινία σε σχέση με οτιδήποτε έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ενιωσα περισσότερο ελεύθερη και είχα την άνεση να κινηθώ – ένιωσα και ψηλότερη», δήλωσε η ηθοποιός ενώ πρόσθεσε στην συνέχεια «Υπάρχουν άνθρωποι που γεννιούνται με μια αδιαμφισβήτητη, διαπεραστική ενέργεια. Το πραγματικά θλιβερό με την Νταιάνα ήταν πως όσο φυσιολογική και καθημερινή και αφοπλιστική ήταν, την ίδια στιγμή ένιωθε απομονωμένη και μόνη. Εκανε τους άλλους να μην νιώθουν μόνοι και τους φώτιζε με την λάμψη της και το μόνο που ήθελε ήταν να πάρει πίσω το ίδιο.».

Η μεγάλα έκπληξη , ωστόσο, έγινε στην πρεμιέρα της ταινία στο Biennale Cinema, όπου η πρωταγωνίστρια αποθεώθηκε στο τέλος με ένα θερμό χειροκρότημα που διήρκησε περισσότερα απο πέντε λεπτά. Οι θετικές αντιδράσεις που προκάλεσε το «Spencer» σε κριτικούς και εκλεκτούς καλεσμένους, μαρτυρούν το φετινό φαβορί του διεθνούς Φεστιβάλ. Για την σημαντική αυτή στιγμή στο κόκκινο χαλί, η νεαρή ηθοποιός, μένοντας πιστή στον οίκο Chanel, επίλεξε μια slip and lacy δημιουργία του με δαντέλα στο τελείωμα, σε αποχρώσεις της μέντας. 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved