Η Βικτόρια Μπέκαμ δε δίστασε να μοιραστεί διαδικτυακά το σύζυγό της με όλες τις γυναίκες followers της. "Αυτή είναι η πιο απίστευτη πράξη γενναιοδωρίας" της έγραψε μια follower και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

H Victoria Beckham συχνά αναρτά προσωπικές της στιγμές με την οικογένειά της, είτε στα γενέθλια των παιδιών της - όπως πρόσφατα συνέβη στα γενέθλια του Romeo - είτε κατά τη διάρκεια των επιδείξεων μόδας της. Και όμως ποτέ δεν θα πιστεύαμε πως η Posh θα μοιραζόταν μαζί μας τον σύζυγό της, David Beckham.

Για να μην πάει ο νους σας στο κακό, η Victoria Beckham, η οποία παλιότερα παρουσιαζόταν στα σκανδαλοθηρικά δημοσιεύματα ως "η ζηλιάρα σύζυγος", ανέβασε μία φωτογραφία του συζύγου της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχόμενη "Καλή Κυριακή", προσθέτοντας τη λέξη "Παρακαλώ"...

ακυρώνοντας οποιαδήποτε άποψη είχαμε για εκείνη στο παρελθόν. Ειδικότερα, στη φωτογραφία απεικονίζεται ο David Beckham ξαπλωμένος, με το μισό του σώμα να βρίσκεται στο νερό, στην πισίνα του σπιτιού τους, επιδεικνύοντας ένα από τα καλύτερα σημεία πάνω του.

Ο ίδιος φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο και το δροσερό νερό, τόσο πολύ που ένιωσε την ανάγκη να το κάνει πιο ελεύθερος, κατεβάζοντας λίγο πιο χαμηλά το μαγιό του. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση της Beckham έχει πλησιάσει το 1.200.000 likes με διάσημους και μη να μην μπορούν να πιστεύσουν την αναπάντεχη γενναιοδωρία της σχεδιάστριας, ευχαριστώντας την που τους έφτιαξε την Κυριακή.

Μάλιστα, ανάμεσα σε εκείνους που δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός ήταν και η Donatella Versace, η οποία έκανε repost στα stories της τη φωτογραφία, σχολιάζοντας επίσης την επιλογή του μαγιό, που φυσικά ήταν του οίκου Versace και επικροτώντας τη φίλη της για τη φωτογραφία.

 67f9fe9289ef43629790c92975ff2b23