Jennifer Lawrence: Η εμφάνιση της εγκυμονούσας στους δρόμους της Νέα Υόρκης

POP UP TEAM
/
6 Οκτωβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η είδηση πως η Jennifer Lawrence είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, η ηθοποιός αποφάσισε να μη μείνει κλεισμένη στο σπίτι της, παρά να συνεχίσει τη ζωή της αφού μάλιστα οι περιορισμοί για τον κορονοϊό χαλάρωσαν.

Η ηθοποιός που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στη νέα μαύρη κωμωδία “Don’t Look Up” στο πλευρό του Leonardo DiCaprio και ενός all-star καστ, εμφανίστηκε πρώτη φορά με maternity look που μας θύμισε πολύ εκείνο της κολλητής της, Emma Stone. Στη συνέχεια, δεν απέφυγε να διαδηλώσει, παρά την κατάστασή της, με άλλες γυναίκες και την φίλη της και κωμικό, Amy Schumer, ύστερα από την απόφαση του Τέξας να απαγορεύσει τις αμβλώσεις μετά την 6η εβδομάδα της κύησης, κρατώντας ένα πλακάτ που έγραφε: “Οι γυναίκες δεν είναι ελεύθερες αν δεν έχουν έλεγχο του σώματός τους”.

Στη νέα της βόλτα, η Lawrence φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι να φορά ένα total black αθλητικό λουκ, με τη φουσκωμένη της κοιλιά να κλέβει την παράσταση. Η ίδια δε νοιάστηκε στιγμή για τα βλέμματα και τους φωτογράφους, ακούγοντας αμέριμνη μουσική ενώ περπατούσε στον δρόμο.

Όπως είχε δηλώσει κοντινή πηγή της ηθοποιού τον περασμένο μήνα, “η Jen ήθελε να κάνει οικογένεια εδώ και πολύ καιρό και βρήκε το ιδανικό ταίρι, τον οποίο αγαπά, σέβεται και απολαμβάνει να είναι μαζί. Αγαπά τη ζωή ως παντρεμένη γυναίκα και μαζί έχουν μια στέρεη βάση για ένα μωρό. Είναι πολύ χαρούμενη και ανυπομονεί να γίνει μαμά”.

Η Jennifer Lawrence και ο γκαλερίστας Cooke Maroney συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2018, παίρνοντας την απόφαση να αρραβωνιαστούν τον Φεβρουάριο του 2019. Λίγο αργότερα και υπό άκρα μυστικότητα ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο με A-list καλεσμένους να παραβρίσκονται για να τιμήσουν το ευτυχές ζευγάρι.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved