Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απειλεί την οικογένειά της: “Ο Θεός να σας λυπηθεί αν πω τι μου κάνατε”

POP UP TEAM
/
18 Οκτωβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

“Αν ανοίξω το στόμα μου και μιλήσω για όσα μου κάνατε επί 13 χρόνια”… Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απειλεί ευθέως την οικογένειά της.

H Μπρίτνεϊ Σπιάρς μετά από σκληρή δικαστική μάχη, κατάφερε να απομακρύνει τον πατέρα της από τη ζωή της, αφού ο ίδιος αποσύρθηκε από την κηδεμονία και τον πλήρη έλεγχο της περιουσίας της.

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της στο instagram, η ποπ τραγουδίστρια, που απολαμβάνει την ελευθερία της έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση, όπου μιλά για την ελευθερία της και τη ζωή της που πήρε ξανά στα χέρια της, ύστερα 13 χρόνια.

Η Σπίαρς, η οποία στόλισε ήδη το σπίτι της για τα Χριστούγεννα, γιατί έτσι ήθελε, έφτασε σε σημείο να απειλεί τα μέλη της οικογένειάς της που της έκαναν κακό, γράφοντας πως ελπίζει ο Θεός να τους λυπηθεί, αν εκείνη μιλήσει ανοιχτά αποκαλύπτοντας τι της έκαναν όλα αυτά τα χρόνια.

Το μακροσκελές ποστ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς
“Θα είμαι απλώς ειλικρινής και θα πω ότι περίμενα τόσο καιρό να απελευθερωθώ και τώρα που τα κατάφερα φοβάμαι να κάνω οτιδήποτε, γιατί φοβάμαι ότι θα τα κάνω λάθος !!!

Τόσα χρόνια μου έλεγαν πάντα ότι αν κάνω τα πράγματα καλύτερα θα τελείωνε όλο αυτό, αλλά δεν τελείωνε ποτέ!!! Δούλεψα τόσο σκληρά αλλά τώρα που είμαι κοντά στο τέλος είμαι χαρούμενη, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που με φοβίζουν ακόμα. Φοβάμαι όταν οδηγώ, φοβάμαι τόσο πολύ ότι θα κάτι λάθος.

Αυτή η φοβία ξεκίνησε όταν πήρα τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου για πρώτη φορά μετά απο 13 χρόνια!!!! Δεν έκανα τίποτα κακό για να μου φέρονται έτσι επί 13 χρόνια !!! Είμαι αηδιασμένη από το σύστημα και εύχομαι να έμενα σε άλλη χώρα !!!

Γιορτάζω τα Χριστούγεννα ? πολύ νωρίς φέτος … γιατί γιατί όχι ;;; !!! Πιστεύω ότι κάθε λόγος για να βρεις περισσότερη χαρά στη ζωή είναι μια καλή ιδέα… και δεν είναι μυστικό ότι έχω περάσει πολλά οπότε ίσως χρειαστεί να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά από τώρα !

Κύριε ελέησε τις ψυχές της οικογένειάς μου αν δώσω συνέντευξη και μιλήσω ανοιχτά !!! Εν τω μεταξύ … μένω μακριά από τη δουλειά μου- αυτό είναι το μόνο που ήξερα να κάνω όλη μου τη ζωή … γι ‘αυτό αυτό είναι τόσο πολύ μπερδεμένο για μένα !!! Τέλος πάντων … Ο Θεός να σας έχει καλά όλους!!!” γράφει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved