Brad Pitt: Kατηγορεί την Angelina Jolie ότι εκμεταλλεύεται τα παιδιά τους για τη δημοσιότητα

POP UP TEAM
/
2 Νοεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο ηθοποιός φέρεται να μην είδε με πολύ καλό μάτι την πρόσφατη εμφάνιση της πρώην συζύγου του στο κόκκινο χαλί με τα παιδιά τους.

Η Angelina Jolie τον τελευταίο καιρό προωθεί την ταινία της ‘Eternals’, για την οποία εκτός από πολλές συνεντεύξεις όπου έχει μιλήσει για τη μητρότητα αλλά και τη φιλία της με τον Weeknd έχει κάνει και πολλές δημόσιες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί μαζί με τα παιδιά της.

Η ηθοποιός προκάλεσε το ενδιαφέρον των media όταν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας με πέντε από τα παιδιά της, δηλώνοντας, μάλιστα, ότι έχουν αποφασίσει να κάνουν ένα fashion statement ανακυκλώνοντας παλιά ρούχα της ηθοποιού. 

Το περιβάλλον του Brad Pitt δεν είδε με θετικό μάτι τις πρόσφατες εμφανίσεις της σταρ με τα ανήλικα παιδιά, τον 17χρονο Pax, την 16χρονη Zahara, την 15χρονη Shiloh και τα δίδυμα Vivienne και Knox. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Post, άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του ηθοποιού δήλωσε ότι “η Angelina εκμεταλλεύεται τα παιδιά” εξηγώντας ότι “είναι δύσκολο να καταλάβω πως αυτή η συμπεριφορά που τους περιφέρει πέρα δώθε είναι για για το καλό τους. Ο Brad δεν παίρνει ποτέ τα παιδιά μαζί του σε δημόσιες εμφανίσεις και σπάνια μιλάει στα παιδιά για αυτές”.

Το ζευγάρι που έχει πάρει διαζύγιο από το 2019 δεν έχει λύσει ακόμα δικαστικά τα θέματα που αφορούν στην επιμέλεια των παιδιών με τον ηθοποιό να διεκδικεί περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του. Πηγές κοντά στην σταρ αναφέρουν ότι η Jolie δεν θα μπορούσε ποτέ να πείσει τα παιδιά της να κάνουν κάτι που δεν θέλουν: “Τα παιδιά είναι, κάτι που δεν είναι περίεργο αν αναλογιστούμε τον χαρακτήρα του Brad και της Angelina, πολύ ανεξάρτητα. Δεν κάνουν τα πράγματα που δεν θέλουν” ανέφερε το δημοσίευμα.

Πρόσφατα, η Angelina είχε αναφερθεί στο πως βιώνει τον ρόλο της ως μητέρα, εξηγώντας ότι “δεν είμαι τέλειος γονιός με κανένα τρόπο. Κάθε μέρα συνειδητοποιώ περισσότερο όσα δεν κάνω σωστά. Και είμαι πολύ σκληρή με τον εαυτό μου, επειδή συχνά αναρωτιέμαι αν κάνω ή αν είπα το σωστό”.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved