H Τζένιφερ Άνιστον, o Μπραντ Πιτ και η πιθανή επανασύνδεση

POP UP TEAM
/
29 Μαρτίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Σε ρετιρέ πολυτελούς ξενοδοχείου έχουν «κρυφτεί» τις τελευταίες ημέρες οι δύο πρώην σύζυγοι  – «Ζουν ξανά τον έρωτά τους», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους

Από την 94η τελετή απονομής των Όσκαρ έλειπε ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον. 

Τα διεθνή media πάντως, τους θέλουν να απουσίαζαν από την απονομή, λόγω πιθανής επανασύνδεσής τους. 

Όπως αναφέρει το αμερικανικό In Touch, οι δύο σταρ εθεάθησαν μαζί στη γαλλική πρωτεύουσα πριν λίγες ημέρες. Η Τζένιφερ Άνιστον είναι λογικό, να βρίσκεται εκεί, καθώς το απαιτεί το sequel που γυρίζει αυτό το διάστημα για την ταινία του Netflix, «Murder Mystery». 

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα δεν περιορίζονται σε μία μόνο κοινή τους εμφάνιση. Το ζευγάρι λέγεται πως «έχει κρυφτεί» στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons Hotel, George V.

Πηγή από τον χώρο του ξενοδοχείου, ανέφερε στο In Style: «Έχουν κρυφτεί εδώ και καιρό στο ρετιρέ του ξενοδοχείου και βγαίνουν μόνο για να δειπνήσουν ή να παρακολουθήσουν κάποιο μάθημα τέχνης. Τις περισσότερες φορές είναι πολύ διακριτικοί. Όταν η Τζεν εργάζεται, ο Μπραντ κάνει τα δικά του».

Πρόσθεσε επίσης, πως το «ζευγάρι» έχει φροντίσει να κάνει πολύμηνη κράτηση στο εν λόγω δωμάτιο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει το πόσο.

Άλλη πηγή από το περιβάλλον τους, επιβεβαίωσε στο In Touch το ρομαντικό ειδύλλιο. «Δεν πρόκειται για σύμπτωση. Το ζευγάρι ζει ξανά τον έρωτά του, θα μείνουν μήνες σε αυτή τη σουίτα. Και σκεφτείτε ότι κοστίζει 25.000 δολάρια τη βραδιά», ανέφερε, ενώ τόνισε πως και οι δύο προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ για να προστατεύσουν τη σχέση τους.

Επιπλέον, συμπλήρωσε πως δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα, αλλά να προσπαθήσουν για αυτή τη σχέση και να σκεφτούν ώριμα αν μπορούν να είναι ξανά μαζί.

«Προσπαθούν για την αγάπη τους εδώ και καιρό και θα δουν τι θα συμβεί μελλοντικά. Μέχρι στιγμής, τα πάνε πολυ καλά. Είναι μεγαλύτεροι κι ωριμότεροι και η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από ποτέ. Νιώθουν πως αυτό είναι το σωστό, να είναι μαζί», δήλωσε. 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved