Ο Αλ Πατσίνο ζευγάρι με την 28χρονη κοπέλα πρώην του Μικ Τζάγκερ

POP UP TEAM
/
15 Απριλίου, 2022

Ζευγάρι με την κατά 53 χρόνια νεότερή του, Νουρ Αλφαλά, είναι ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Αλ Πατσίνο.

Σε μια ανάρτηση του Jason Momoa στο Instagram ο ηθοποιός ποζάρει με μια μεγάλη παρέα, όπου βλέπουμε τον Al Pacino και δίπλα του μια όμορφη γυναίκα με μακριά, μαύρα μαλλιά. Πρόκειται για τη νέα, 28χρονη σύντροφο του 81χρονου πρωταγωνιστή του «Νονού», σύμφωνα με νέο άρθρο του «Page Six». 

«Ο Πατσίνο και η Νουρ άρχισαν να βλέπονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας», ανέφεραν πηγές στο PageSix. Στην συνέχεια αναφέρει: «Είναι με τον Αλ για αρκετό καιρό και τα πάνε πολύ καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα, παρόλο που είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της».

Είναι η πρώτη σύντροφος του Πατσίνο μετά το χωρισμό του, το 2020, από την Ισραηλινή ηθοποιό Μειτάλ Ντοάν, η οποία, σήμερα 42 ετών, είχε πει σε συνέντευξή της ότι για εκείνη, η τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας αποτελεί πρόβλημα: «Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο μεγάλο άντρα, ακόμα και αν μιλάμε για τον Αλ. Πρόσφατα τσακωθήκαμε και τον άφησα, φυσικά όμως τον αγαπώ και τον εκτιμώ και χαίρομαι που ήμουν εκεί όταν με χρειάστηκε και που αποτελώ κομμάτι της κληρονομιάς του».

Η Νουρ είναι αντιπρόεδρος της Lynda Obst Productions στη Sony όπου αυτό το διάστημα έχουν στα σκαριά δύο ταινίες. Η Noor Alfallah, όπως είναι το όνομά της, προέρχεται από πλούσια οικογένεια με καταγωγή από τις ΗΠΑ και το Κουβέιτ. Μάλιστα έχει προϊστορία στις σχέσεις με πολύ μεγαλύτερους άντρες καθώς στο παρελθόν έχει συνδεθεί ερωτικά με τον 78χρονο Μικ Τζάγκερ και τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή και φιλάνθρωπο Νίκολας Μπεργκρούεν.

pacinp3542542 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved