Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Johnny Depp και τη δικηγόρο του, Camille Vasquez;

POP UP TEAM
/
13 Μαΐου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Όπως όλος ο κόσμος γνωρίζει, ο Τζόνι Ντεπ βρίσκεται στα δικαστήρια κατηγορώντας την Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμηση και διεκδικώντας 50 εκατομμύρια δολάρια. Στο πλευρό του η δικηγόρος Καμίλ Βάσκεθ. Οι φήμες θέλουν να έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους ένας νέος έρωτας. Όμως τι συμβαίνει πραγματικά;

Το 2020 ο Τζόνι εθεάθη να συνοδεύεται από μία άγνωστη γυναίκα στο Alfred Tennyson, ένα διάσημο γαστρονομικό σποτ στην ακριβή Μπελγκράβια του Λονδίνου. Τα κουτσομπολιά που μιλούσαν για ρομάντσο ξεκίνησαν, αλλά με όσα ακολούθησαν έσβησαν γρήγορα.

Δύο χρόνια μετά, σήμερα, πληθαίνουν οι φωνές που λένε ότι ο Τζόνι βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο της δικηγόρου του Καμίλ Βάσκεθ. Η αφήγηση περί ειδυλλίου γεννήθηκε από τους παρευρισκόμενους στις δικαστικές αίθουσες που λένε ότι οι δυο τους δείχνουν μεταξύ τους πολύ άνετοι. Καμιά φορά μιλάνε με τα μάτια και τα βλέμματά τους λένε πολλά, ο Τζόνι τραβάει την καρέκλα για να κάτσει η Καμίλ, κρυφοαγγίζονται ή και πιάνονται χέρι χέρι. Γιατί πιάνεστε, ρε παιδιά; που λέει και η ταινία. Επίσης, η Βάσκεθ προφανώς βρίσκει τον Ντεπ αστείο, καθώς συχνά συλλαμβάνεται να χαμογελάει ή να γελάει με κάτι που της ψιθυρίζει.

 

Το TMZ, που ξέρει όλα τα άπλυτα και τα πλυμένα των celebrities, ισχυρίζεται πως ανάμεσα στους δύο δεν υπάρχει τίποτα πέρα από μια στενή επαγγελματική σχέση πελάτη και δικηγόρου. Το ταμπλόιντ εξηγεί πως αφενός ο Τζόνι Ντεπ είναι φιλικός από τη φύση του, αφετέρου πρέπει να βρίσκεται κοντά στη νομική του ομάδα δεδομένων των δικαστικών περιπετειών του. Επίσης αναφέρει πως η Βάσκεθ βρίσκεται σε σοβαρή σχέση μηνών με έναν Βρετανό που δραστηριοποιείται στο real estate.

Όσοι ασχολούνται με την υπόθεση του Ντεπ και της Χερντ θεωρούν πολύ έξυπνη την κίνηση του ηθοποιού να προσλάβει γυναίκα δικηγόρο. Δείτε το βίντεο με τα objection, μετά δείτε το βίντεο με την αρχική της αγόρευση Βάσκεθ και θα καταλάβετε για τι δικηγόρο μιλάμε.

 http://youtu.be/WMz53rKeePg

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved