Οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ στρέφονται εναντίον της κόρης του

POP UP TEAM
/
22 Μαΐου, 2022

Eναντίον της κόρης του Τζόνι Ντεπ, Λίλι Ρόουζ φαίνεται πως έχουν στραφεί οι θαυμαστές του, για τη στάση που κρατά στη δίκη του πατέρα της.

Την ώρα που η δικαστική διαμάχη Ντεπ-Χερντ έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις στο εξωτερικό με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά να τυπώνουν καθημερινά την παραμικρή λεπτομέρεια που ακούγεται εντός της δικαστικής αίθουσας, θαυμαστές του ηθοποιού στρέφονται εναντίον της 22χρονης κόρης του (από τον γάμο με την Βανέσα Παραντί), Λίλι Ρόουζ Ντεπ, δημοσιεύοντας υβριστικά και απειλητικά μηνύματα στο Instagram, επειδή δεν υποστήριξε δημόσια τον πατέρα της.

Η Λίλι Ρόουζ δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από την έναρξη της δίκης ή και κατά τη διάρκεια, με τους φαν του ηθοποιού να θυμώνουν μαζί της. Κάποιος χρήστης του Instagram την κατηγορεί ότι ποστάρει περισσότερο το στήθος της, παρά κάποιο σχόλιο για τον πατέρα της, ενώ αρκετοί την παρακαλούν να στηρίξει τον Ντεπ και να μιλήσει επιτέλους για όσα γνωρίζει, «καθώς ξέρει ότι η Άμπερ Χερντ δεν είναι το θύμα της υπόθεσης».

Ένα άλλο άτομο πρόσθεσε: «Ούτε μια φωτογραφία του μπαμπά σου! Τι άνθρωπος είσαι!;» Σε ένα δεύτερο σχόλιο, ο ίδιος λογαριασμός συνέχισε: «Μετά από χρόνια θα φύγεις και θα ξεχαστείς και οι άνθρωποι θα σε θυμούνται μόνο ως κόρη ενός θρυλικού άντρα».

Εν τω μεταξύ, ο Τζόνι Ντεπ έχει καταθέσει στο παρελθόν ότι η Λίλι Ρόουζ δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις με την Άμπερ Χερντ και απουσίαζε από τον γάμο τους, το 2015. «Η κόρη μου δεν ήρθε στο γάμο. Αυτή και η κυρία Χερντ δεν είχαν ιδιαίτερα καλές σχέσεις, για διάφορους λόγους», είχε πει στην πρώτη δίκη.

Υποστήριξε επίσης ότι η Χερντ του έλεγε ότι τα παιδιά του δεν τον συμπαθούν και τον αποκαλούσε «κακό πατέρα», γεγονός που όπως φαίνεται δεν ισχύει αφού ουδέποτε στράφηκαν εναντίον του.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved