Ο Κάνιε Γουέστ έχασε ακόμη έναν δικηγόρο στο διαζύγιό του με την Κιμ Καρντάσιαν καθώς η τελευταία συνήγορος του κατέθεσε έγγραφα για να παραιτηθεί. Έχουν χωρίσει από τον Φεβρουάριο του 2021. 

Ο Κάνιε Γουέστ φαίνεται πως έχασε ακόμη έναν δικηγόρο στο διαζύγιό του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Η Σαμάνθα Σπέκτορ, η οποία ήταν η τέταρτη δικηγόρος του, κατέθεσε έγγραφα για να παραιτηθεί από την εκπροσώπησή του, σύμφωνα με την Page Six της «New York Post». Η διάσημη δικηγόρος διαζυγίων, η οποία πρόσφατα εκπροσώπησε τη Νικόλ Γιάνγκ στο διαζύγιό της με τον Dr. Dre, ανέλαβε την υπόθεση τον Μάρτιο, αφού ο 44χρονος Γουέστ απέλυσε τον Κρις Μέλχερ, καθώς η σχέση τους «είχε γίνει εξαιρετικά δύσκολη, με ελάχιστη επικοινωνία».

Ήταν Φεβρουάριος του 2021, όταν Κιμ και Κάνιε ανακοίνωσαν πως έπειτα από επτά χρόνια έγγαμου βίου και αφού απέκτησαν τέσσερα παιδιά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Από τότε έχουν χυθεί τόνοι από μελάνι, καθώς αναμφισβήτητα ήταν ένα από τα πιο εμβληματικά ζευγάρια διασημοτήτων -επιπέδου μεγιστάνων- στον κόσμο.

Προς το παρόν, την υπόθεση του Γουέστ θα αναλάβει ένας από τους πολλούς δικηγόρους που έχει μαζί του ο διάσημος ράπερ, ο οποίος, ωστόσο, δεν ειδικεύεται στα διαζύγια. Ο χωρισμός τους ήταν το θέμα της πρεμιέρας της σειράς «The Kardashians». «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ελέγξω πώς αντιδρώ σε κάτι», είπε η Κιμ Καρντάσιαν στην οικογένειά της, ενώ συζητούσε για τα δημόσια ξεσπάσματα του Κάνιε Γουέστ.