Γουίτνεϊ Ενρίκες: Ποια είναι η αδελφή της Άμπερ Χερντ και ποια η σχέση τους;

POP UP TEAM
/
7 Ιουνίου, 2022

Ήταν η πρώτη μάρτυρας που κλήθηκε στο δικαστήριο από την υπεράσπιση για να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ ότι ο Τζόνι Ντεπ της επιτέθηκε επανειλημμένα. Η Γουίτνεϊ Ενρίκες, μικρή αδελφή της Χερντ, κατά την κατάθεσή της είπε διάφορα. Στην αρχή της σχέσης της Άμπερ με τον Τζόνι ζούσε μαζί τους σε ένα από τα ρετιρέ του «πειρατή», τον οποίο και θεωρούσε «αδελφό». Κάποια στιγμή είδε, λέει, μελανιές και πρήξιμο στο πρόσωπο και το σώμα της αδελφής, και τη συμβούλεψε να τον παρατήσει. Αλλά στη συνέχεια έμεινε κοντά στο ζευγάρι μεσολαβώντας ώστε να σταματούν καυγάδες και βιαιοπραγίες. Τζόνι και Άμπερ την ονόμαζαν «σύμβουλο γάμου», ώσπου μάλωσαν μαζί της και την έδιωξαν από το ρετιρέ. 

 

Ο Ντεπ και οι δικηγόροι του αντέκρουσαν τις κατηγορίες της Γουίτνεϊ, ενώ  υποστήριξαν πως και εκείνη είχε πέσει πολλές φορές θύμα βίας από την Άμπερ Χερντ. Μάλιστα έδειξαν βίντεο όπου η Γουίτνεϊ αποκαλύπτει στις φίλες της τα σημάδια από έναν ομηρικό καυγά με την αδελφή της. Με δεδομένη την κατάληξη της δίκης, το τι ειπώθηκε από τη Γουίτνεϊ Ενρίκες για τη σχέση του ζευγαριού ή το τι ισχυρίστηκε η νομική ομάδα του Ντεπ για τη σχέση των δύο αδελφών έχει μικρή έως και καθόλου σημασία.

 

Ήταν η πρώτη μάρτυρας που κλήθηκε στο δικαστήριο από την υπεράσπιση για να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ ότι ο Τζόνι Ντεπ της επιτέθηκε επανειλημμένα. Η Γουίτνεϊ Ενρίκες, μικρή αδελφή της Χερντ, κατά την κατάθεσή της είπε διάφορα. Στην αρχή της σχέσης της Άμπερ με τον Τζόνι ζούσε μαζί τους σε ένα από τα ρετιρέ του «πειρατή», τον οποίο και θεωρούσε «αδελφό». Κάποια στιγμή είδε, λέει, μελανιές και πρήξιμο στο πρόσωπο και το σώμα της αδελφής, και τη συμβούλεψε να τον παρατήσει. Αλλά στη συνέχεια έμεινε κοντά στο ζευγάρι μεσολαβώντας ώστε να σταματούν καυγάδες και βιαιοπραγίες. Τζόνι και Άμπερ την ονόμαζαν «σύμβουλο γάμου», ώσπου μάλωσαν μαζί της και την έδιωξαν από το ρετιρέ.

 

Ο Ντεπ και οι δικηγόροι του αντέκρουσαν τις κατηγορίες της Γουίτνεϊ, ενώ υποστήριξαν πως και εκείνη είχε πέσει πολλές φορές θύμα βίας από την Άμπερ Χερντ. Μάλιστα έδειξαν βίντεο όπου η Γουίτνεϊ αποκαλύπτει στις φίλες της τα σημάδια από έναν ομηρικό καυγά με την αδελφή της. Με δεδομένη την κατάληξη της δίκης, το τι ειπώθηκε από τη Γουίτνεϊ Ενρίκες για τη σχέση του ζευγαριού ή το τι ισχυρίστηκε η νομική ομάδα του Ντεπ για τη σχέση των δύο αδελφών έχει μικρή έως και καθόλου σημασία.

Πέρα από τα όποια προβλήματα μεταξύ αδελφών, αν υπάρχουν, η αλήθεια είναι ότι η Γουίτνεϊ είναι εκεί κάθε φορά που η Άμπερ έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη. Εκτός από την υπεράσπισή της στη δικαστική περιπέτεια του 2022, εμφανίστηκε και στα δικαστήρια του Λονδίνου το 2020, όταν ο Τζόνι Ντεπ είχε στραφεί εναντίον της Sun για συκοφαντική δυσφήμιση. Τότε η Ενρίκες είχε καταθέσει ότι ο Ντεπ την έδιωξε από το σπίτι του, καθώς την κατηγόρησε πως σχεδίαζε να πουλήσει τις φωτογραφίες του γάμου του με την αδελφή της σε μια φίλη της δημοσιογράφο. «Η Άμπερ τον πίστεψε κι εγώ ήμουν συντετριμμένη. Στεναχωρήθηκα γιατί πίστεψε τον Τζόνι κι όχι εμένα. Αποξενώθηκα από την Άμπερ και τον Τζόνι για μεγάλο χρονικό διάστημα το 2015 εξαιτίας αυτού του γεγονότος» δήλωσε στο δικαστήριο, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ. 

 

 

Επιστροφή στη δίκη του 2022. Ενδιαφέρον έχει μια άλλη αποκάλυψη της Γουίτνεϊ: ότι τόσο η ίδια όσο και η αδελφή της υπέστησαν ως παιδιά σωματική και συναισθητική κακοποίηση από τον πατέρα τους, γεγονός που τις έφερε κοντά. Η Άμπερ περιέγραψε την αδελφή της σε ανύποπτο χρόνο ως «καλύτερή της φίλη και σύντροφο στο έγκλημα», φράση που δεν άφησε αναξιοποίητη η νομική ομάδα του Τζόνι Ντεπ. Ωστόσο, οι δικηγόροι θα μπορούσαν να ρίξουν και μια ματιά στο instagram για περαιτέρω νομικά επιχειρήματα. 

Κρίνοντας από τις οικογενειακές αναρτήσεις της Γουίτνεϊ στο instagram, είναι πολύ περήφανη για τις επιτυχίες της αδελφής της, την οποία μνημονεύει συχνά. Αντιθέτως, η Άμπερ την αναφέρει αραιά και πού. Και το καλύτερο: Φαίνεται πως τα δύο κορίτσια δεν έχουν τελικά κανένα πρόβλημα με τον πατέρα τους, ο οποίος «τις κακοποιούσε». Ποζάρουν αγκαλιά μαζί του τον Ιανουάριο και η λεζάντα γράφει: «We love you old man». Άντε τώρα να βγάλεις άκρη. 

 

 

 

Πηγή: look.athensvoice.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved