Κέιτ Μος: Η πρόταση – σοκ, «Ένιωθα αντικείμενο, ευάλωτη και φοβισμένη, έπαιρνα valium για να αντεπεξέλθω»

Photo @ kate Moss, Zara Instagram
POP UP TEAM
/
25 Ιουλίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Η Κέιτ Μος αποκάλυψε πώς μια φωτογράφιση ως έφηβη άνοιξε τα μάτια της στους κινδύνους της βιομηχανίας της μόδας.

H Μος ήταν καλεσμένη σε ραδιοφωνική εκπομπή και εξομολογήθηκε για ένα συμβάν και το πώς βρέθηκε με έναν άντρα που ήθελε να τη φωτογραφίσει για έναν κατάλογο σουτιέν. Η Μος είπε ότι ήταν μόλις 15 ετών εκείνη την εποχή και παρόλ’ αυτά, ο άνδρας της είπε να βγάλει το σουτιέν της.

Η συγκεκριμένη εμπειρία, όπως τόνισε, είχε «ακονίσει το ένστικτό της» και έκτοτε μπορούσε να ξεχωρίσει πότε κάτι πάει λάθος «ένα μίλι μακριά».

«Ήμουν κάπου στα 15 μάλλον και μου είπε: “Βγάλε τη μπλούζα σου”», αποκάλυψε η Μος και συνέχισε:

«Έβγαλα το μπλουζάκι μου και ήμουν πολύ ντροπαλή τότε για το σώμα μου και εκείνος μου είπε “βγάλε και το σουτιέν σου τώρα”. Ένιωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, οπότε πήρα τα πράγματά μου και έφυγα τρέχοντας».

Να θυμίσουμε πως η Μος είχε υπογράψει στο πρακτορείο μοντέλων Storm το 1988, ούσα μόλις 14 ετών. Έκτοτε, κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα και είχε μεγάλη ζήτηση ανάμεσα σε σχεδιαστές και φωτογράφους μόδας.

Το 1992 και μόλις στα 18 της φωτογραφήθηκε για την πρώτη της μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τον Calvin Klein μαζί με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ. Ωστόσο, η Μος παραδέχεται μέχρι και σήμερα πως η φωτογράφιση που έκανε τότε με τα εσώρουχα δεν της ξυπνά καλές αναμνήσεις.

Όταν ήταν topless για τους φωτογράφους, το μοντέλο παραδέχεται πως ένιωθε ως αντικείμενο, ευάλωτη και φοβισμένη.

Αποκάλυψε πως υπέφερε από κρίσεις άγχους πριν από τέτοιες φωτογραφίσεις και έπαιρνε Valium για να μπορεί να αντεπεξέλθει. Τώρα, είναι ατζέντης του εαυτού της και της κόρης της, Λίλα Μος, την οποία συμβουλεύει για το χώρο της μόδας.

«Της έχω πει πως δεν χρειάζεται να κάνει κάτι αν δεν θέλει να το κάνει. Αν δεν θες να φωτογραφηθείς, αν δεν νιώθεις άνετα, αν δεν θες να ποζάρεις, μην το κάνεις».

Η Μος μίλησε επίσης για το ότι στάθηκε στο πλευρό του φίλου της Τζον Γκαλιάνο, του σχεδιαστή που κρίθηκε ένοχος για ρατσιστική επίθεση το 2011, καθώς και του πρώην συνεργάτη της και ηθοποιού Τζόνι Ντεπ κατά τη διάρκεια της πρόσφατης δίκης του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η ίδια εξήγησε: «Πιστεύω στην αλήθεια και πιστεύω στη δικαιοσύνη και τη δικαιοσύνη. Ξέρω ότι ο Τζον Γκαλιάνο δεν είναι κακός άνθρωπος – είχε πρόβλημα με το αλκοόλ και οι άνθρωποι αλλάζουν. Οι άνθρωποι δεν είναι ο εαυτός τους όταν πίνουν και λένε πράγματα που δεν θα έλεγαν ποτέ όταν ήταν νηφάλιοι» και συνέχισε:

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved