Μάθιου Πέρι: Χώρισε με την Τζούλια Ρόμπερτς γιατί «ήταν βέβαιος ότι θα τον χώριζε»

POP UP TEAM
/
25 Οκτωβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Ο Μάθιου Πέρι αποκαλύπτει γιατί χώρισε με την Τζούλια Ρόμπερτς

Οπρωταγωνιστής των Friends, Μάθιου Πέρι, είπε πώς φλέρταρε την Τζούλια Ρόμπερτς με εκατοντάδες μηνύματα φαξ, πριν την παρατήσει επειδή φοβόταν ότι θα τον άφηνε.

Γράφοντας στην επερχόμενη αυτοβιογραφία του με τίτλο «Friends, Lovers And The Big Terrible Thing», ο Μάθιου Πέρι αποκαλύπτει ότι αντάλλαξαν εκατοντάδες μηνύματα τις ημέρες που το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν ήταν συνηθισμένο.

«Τρεις ή τέσσερις φορές την ημέρα καθόμουν δίπλα στο φαξ μου και παρακολουθούσα το κομμάτι χαρτί να αποκαλύπτει σιγά σιγά το επόμενο γράμμα της. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που κάποιες νύχτες έβρισκα τον εαυτό μου έξω σε κάποιο πάρτι να μοιράζομαι μια ανταλλαγή φλερτ με μια ελκυστική γυναίκα και διέκοπτα τη συζήτηση για να τρέξω σπίτι και να δω αν είχε φτάσει νέο φαξ. Εννέα φορές στις δέκα, είχε έρθει», γράφει στο βιβλίο του.

Ο ίδιος και η Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία κλείνει τα 55 της χρόνια αυτή την εβδομάδα, ξεκίνησαν τελικά σχέση, αλλά ο Μάθιου Πέρι την παράτησε δύο μήνες μετά την εμφάνισή της στη σειρά.

«Το να βγαίνω με την Τζούλια Ρόμπερτς, ήταν πάρα πολύ για μένα. Ήμουν συνεχώς βέβαιος ότι θα με χώριζε. Γιατί να μην το κάνει; Δεν ήμουν αρκετός- δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι αρκετός- ήμουν ελλιπής, τρελάρας, μη αγαπητός. Έτσι, αντί να αντιμετωπίσω την αναπόφευκτη αγωνία της απώλειάς της, χώρισα με την όμορφη και εξαιρετική Τζούλια Ρόμπερτς», παραδέχεται.

Η κοινή τους εμφάνιση στο «Access Hollywood»

«Μπορεί να θεωρούσε ότι έριχνε το επίπεδο της που ήταν μαζί με έναν τύπο της τηλεόρασης, και ο τύπος της τηλεόρασης τώρα την χώριζε. Δεν μπορώ να περιγράψω την έκφραση σύγχυσης στο πρόσωπό της», καταλήγει.

Πηγή: Lookmag 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved