Ο Michael Douglas δείχνει μικροσκοπικός σε νέες φωτογραφίες που σόκαραν τους θαυμαστές του

Copyright @Instagram Michael Douglas
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
9 Νοεμβρίου, 2022

Ο Michael Douglas σόκαρε τους θαυμαστές του αφού μοιράστηκε πολλές από τις φωτογραφίες του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Παρίσι με τη σύζυγό του Catherine Zeta-Jones.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, μέσα από το Instagram δημοσίευσε το Σάββατο την συνάντησή του με τον γάλλο σταρ του μπάσκετ Victor Wembanyama, ο οποίος έχει ύψος 2,19 μέτρα. «Διασκεδαστική βραδιά μπάσκετ στη Γαλλία και τόσο υπέροχη συνάντηση με την @wemby, το μέλλον του ΝΒΑ! Ευχαριστώ την ομάδα @metropolitans92 που μας δεχτήκατε!» έγραψε ο Michael Douglas κάτω από τις φωτογραφίες μετά την παρακολούθηση του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των Metropolitan 92 και των CSP Limoges.

Ήταν ντυμένος με casual τζιν, ένα μπλε πουλόβερ και ένα navy σακάκι καθώς πόζαρε δίπλα στον Victor, ο οποίος φορούσε μία μαύρη μπλούζα Nike με τους θαυμαστές του να σχολιάζουν τη διαφορά ύψους μεταξύ τους.

«Μήπως στέκεται πάνω σε ένα κουτί;;;!» ρώτησε ένας follower και ένας άλλος πρόσθεσε: «Πόσο ψηλός είναι ο τύπος στα δεξιά σου!».

Michael Douglas

Παρ’ όλη την διαφορά ύψους μεταξύ των δύο, οι fans του 78χρονου ηθοποιού δεν μπόρεσαν να μην παρατηρήσουν την γερασμένη και ταλαιπωρημένη όψη του Michael. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ο Michael Douglas δείχνει κουρασμένος και εμφανώς αδυνατισμένος σοκάροντας τους followers του με αυτήν την αλλαγή στην εμφάνισή του.

Εκτός από αυτή την αξιοσημείωτη φυσική αλλαγή, ο Douglas είχε ήδη αποκαλύψει πέρυσι ότι υποφέρει από προβλήματα βραχυπρόθεσμης μνήμης. «Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, την οποία πέρασα χωρίς να κάνω τίποτα στον καναπέ, εκπλήσσομαι από την ενέργειας που έχασα. Η μακροπρόθεσμη μνήμη μου είναι καλή, αλλά η βραχυπρόθεσμη … όχι και τόσο. Το εξετάζω», εξήγησε σε μία συνέντευξή του στο ARRP Magazine.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved