Με προκλητικό nipplekini φωτογραφήθηκε η Jennifer Aniston για το περιοδικό Allure

Copyright @Facebook Jennifer Aniston
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
10 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Σε μια προκλητική φωτογράφιση που δεν μας συνηθίζει, προχώρησε η Jennifer Aniston, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία. Η διάσημη ηθοποιός και ποιο σέξι γυναίκα της χρονιάς το 2011 για το περιοδικό Men’s Health, φωτογραφήθηκε με το μικροσκοπικό nipplekini της Chanel για το περιοδικό Allure.

 

 

 

«Αισθάνομαι καλύτερα με αυτό που είμαι σήμερα, καλύτερα από όσο αισθανόμουν ποτέ στα 20 ή στα 30 μου ή στα μέσα των 40 μου. Πρέπει να σταματήσουμε να λέμε άσχημα πράγματα στους εαυτούς μας», είπε η Jennifer Aniston, πριν προειδοποιήσει τον μελλοντικό της εαυτό. «Θα είσαι 65 μια μέρα και θα σκέφτεσαι πόσο γαμάτη ήμουν στα 53».

Μιλώντας στο Allure, η πρωταγωνίστρια των Friends επισήμανε τις προκλήσεις που αντιμετώπισε, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να αποκτήσει ένα μωρό και έδωσε έμφαση στον «έντονο έλεγχο» των μέσων ενημέρωσης, αλλά και στις ανεπιτυχείς προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης που έκανε.

«Μέχρι τα 40 μου, είχα περάσει πολύ δύσκολα πράγματα και αν δεν το είχα περάσει όλα αυτά, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτό που είμαι», είπε η Aniston και στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Προσπαθούσα να μείνω έγκυος».

Για την ιστορία το nipplekini προέρχεται από τη συλλογή της Chanel για την άνοιξη του 1996 και φορέθηκε από supermodels όπως η Eva Herzigová και η Stella Tennant στην πασαρέλα.

 

chanel bikini claudia schiffer

 

Με πληροφορίες απο το Look Magazine της Athens Voice

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved