Christina Applegate:«Το Dead to Me, ίσως είναι και ο τελευταίος μου ρόλος»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
15 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Η Christina Applegate δεν αποσύρεται, αλλά μιλάει για το μέλλον της καριέρας της στην οθόνη μετά τη διάγνωση για σκλήρυνση κατά πλάκας.

Και μετά από δεκαετίες παίζοντας σε μεγάλους ρόλους, τώρα πιστεύει ότι ο σημερινός της ρόλος στη σκοτεινή κωμωδία Dead to Me θα μπορούσε να είναι και ο τελευταίος της.

«Είμαι αρκετά πεπεισμένη ότι αυτό είναι, καταλαβαίνεις;» είπε η 50χρονη στο περιοδικό Variety.

Η Applegate έμαθε για τη διάγνωσή της το 2021, ενώ γύριζε την τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς του Netflix, η οποία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου.

«Διαγνώστηκα ενώ εργαζόμασταν», είπε. «Έπρεπε να τηλεφωνήσω σε όλους και να πω: Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. What the f—! Και μετά έπρεπε να μάθω, όπως και όλοι μας, τι θα μπορούσα να κάνω από εδώ και πέρα».

Μετά από μια παύση πέντε μηνών στην παραγωγή, ανακάλυψε ότι ήταν σε θέση να ολοκληρώσει τη δουλειά της στη σειρά, αλλά τώρα αισθάνεται ότι μπορεί να μην είναι σε θέση να αναλάβει ξανά τέτοιο project.

Ωστόσο, σχεδιάζει να συνεχίσει να εργάζεται στη βιομηχανία του θεάματος, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα το κάνει από διαφορετικό πόστο.

«Έχω πολλές ιδέες στο μυαλό μου», είπε η Applegate για την θέση του παραγωγού σε μελλοντικά έργα. «Απλά πρέπει να τους εκτελέσω».

Και μπορεί να βρει έναν τρόπο να επανέλθει ξανά σε έναν από τους παλαιότερους ρόλους της, μόνο με της φωνή της, αν όχι μπροστά στην κάμερα. Μια έκδοση κινουμένων σχεδίων του Married… With Children ετοιμάζεται, στην οποία θα μπορούσε να συμμετέχει ως Kelly Bandy. «Ελπίζουμε ότι θα λειτουργήσει», πρόσθεσε.

Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το σημείο, η Applegate δεν είναι σίγουρη για το τι θα επιφυλάξει το μέλλον, στην οθόνη ή εκτός, καθώς αντιμετωπίζει μια σοβαρή ασθένεια.

Και δεν αποκλείει τίποτα. «Είμαι απλώς αρχάριος σε όλα αυτά», εξήγησε. «Προσπαθώ να το καταλάβω. Και επίσης θρηνώ για το άτομο που ήμουν. Πρέπει να βρω ένα μέρος που να μου είναι τόσο αγαπητό όσο ήταν το σετ μου, όπου δεν θα νομίζουν ότι είμαι ντίβα επειδή θα λέω: «Ε, μπορώ να δουλέψω μόνο πέντε ώρες».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved