Η Beyoncé και ο Jay-Z ισόπαλοι με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Grammy

Copyright @Facebook JAY-Z
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
16 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Αυτή έλαβε άλλες εννέα υποψηφιότητες φέτος, ενώ εκείνος έλαβε πέντε.

Η Beyoncé και ο σύζυγός της Jay -Z ισόπαλοι στην πρώτη θέση για το νέο ρεκόρ με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Grammy όλων των εποχών με συνολικά 88 υποψηφιότητες ο καθένας.

Ο Jay -Z έθεσε το προηγούμενο ρεκόρ πέρυσι με 83 υποψηφιότητες και κατάφερε να συγκεντρώσει άλλες πέντε για την τελετή βράβευσης το 2023. Οι πέντε τελευταίες υποψηφιότητες ήρθαν για την συμμετοχή του στο GOD DID του DJ Khaled όπως και στο Renaissance της Beyoncé.

Ταυτόχρονα, η Beyoncé έχει φθάσει τον Jay-Z με εννέα υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων το καλύτερο dance/ηλεκτρονικό άλμπουμ και το άλμπουμ της χρονιάς για το Renaissance. Εν τω μεταξύ, το βασικό σινγκλ Break My Soul ευνοήθηκε στις κατηγορίες καλύτερης χορευτικής/ηλεκτρονικής ηχογράφησης, τραγουδιού της χρονιάς και δίσκου της χρονιάς και έλαβε επίσης υποψηφιότητες για καλύτερη ερμηνεία R&B (Virgo’s Groove), καλύτερη παραδοσιακή ερμηνεία R&B (Plastic Off the Sofa), καλύτερο τραγούδι R&B (Cuff It) και καλύτερο τραγούδι που γράφτηκε για ταινία, για το Be Alive από την ταινία King Richard.

Φέτος κατάφεραν να βάλουν κάποια απόσταση μεταξύ των υποψήφιων της τρίτης και της τέταρτης θέσης. Ο Paul McCartney έχει 81 υποψηφιότητες και ο Quincy Jones έχει 80.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής τελετής που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά στο CBS και το Paramount+.

 

http://www.youtube.com/watch?v=FW4Xg3hl3rE

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved