Ο Kanye West θα πληρώνει 200.000 δολάρια το μήνα για διατροφή προς την Kim Kardashian

Wikimedia Commons / Cosmopolitan UK
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
30 Νοεμβρίου, 2022

Το πρώην ζευγάρι οριστικοποίησε το διαζύγιό του την Τρίτη.

Ο Kanye West και η Kim Kardashian οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους την Τρίτη, με τον West να συμφωνεί να πληρώσει 200.000 δολάρια το μήνα για διατροφή παιδιών.

Το TMZ αναφέρει ότι η Kardashian και ο West θα έχουν «ίση πρόσβαση» στα τέσσερα παιδιά τους. Εκτός από την υποστήριξη των παιδιών, ο West είναι υπεύθυνος για το 50% των δαπανών εκπαίδευσης και ασφάλειας τους.

Δεδομένων των πρόσφατων γεγονότων, είναι εύλογο να αναρωτηθούμε εάν ο West μπορεί πραγματικά να αντέξει οικονομικά ένα τέτοιο βάρος σε μηνιαία βάση. Λόγω της πρόσφατης αντισημιτικής του συμπεριφοράς, ο West έχασε πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε καθαρή αξία με προσοδοφόρα συμβόλαια με την GAP, την Adidas και την Balenciaga να ακυρώνονται. Επί του παρόντος, είναι επίσης χωρίς δισκογραφικό συμβόλαιο, απολύθηκε από το γραφείο ταλέντων του και είδε μια σειρά προγραμματισμένων συναυλιών του να ακυρώνονται.

Η εφημερίδα Page Six πρόσφατα αναφέρθηκε ότι αν δεν αλλάξει η κατάστασή του, ο West μπορεί να αντιμετωπίσει οικονομική κρίση μέσα σε λίγους μήνες. Επιδεινώνοντας τα προβλήματά του, ο West αναγνώρισε πρόσφατα ότι χρωστάει 50 εκατομμύρια δολάρια σε φόρους.

Παρά τα οικονομικά του δεινά, ο West δεν δείχνει σημάδια ότι είναι πρόθυμος να αλλάξει τον τρόπο του. Μόλις χθες, αποχώρησε από το σετ μιας ζωντανής μαγνητοσκόπησης podcast μετά από αμφισβήτηση για τις αντισημιτικές του απόψεις.

Όσων αφορά στην πρώην σύζυγό του Kim Kardashian, είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον West τον Φεβρουάριο, δίνοντας τέλος στον επτάχρονο γάμο τους. Επικαλούμενο πηγές κοντά στην οικογένεια, το TMZ ανέφερε ότι οι διαφορές στο lifestyle τους και την πολιτική συνέβαλαν στην απόφαση της Kardashian και του West να χωρίσουν.

http://www.youtube.com/watch?v=fMrINhwRngY

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved