Ο Samuel L. Jackson απορρίπτει τον ισχυρισμό του Tarantino ότι η Marvel δεν έχει «αστέρες»

Copyright @Instagram tarantinoxx
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
30 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

«Ο Chadwick Boseman είναι ο Μαύρος Πάνθηρας. Δεν μπορείς να το αρνηθείς αυτό και είναι σταρ του κινηματογράφου».

Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast 2 Bears, 1 Cave, νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Tarantino δήλωσε ότι η άνοδος των ταινιών της Marvel οδήγησε στην εξαφάνιση των αστέρων του κινηματογράφου. «Μέρος της Marvel-οποίσης του Χόλιγουντ είναι ότι έχετε όλους αυτούς τους ηθοποιούς που έχουν γίνει διάσημοι παίζοντας αυτούς τους χαρακτήρες», είπε. «Αλλά δεν είναι αστέρες του κινηματογράφου. Σωστά? Ο Captain America είναι το αστέρι. Ή ο Thor είναι το αστέρι. Θέλω να πω, δεν είμαι ο πρώτος που το λέει αυτό. Νομίζω ότι αυτό έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές… αλλά, αυτοί οι χαρακτήρες franchise γίνονται οι stars».

Η απάντηση του Samuel L. Jackson δεν ήταν και πολύ απρόσμενη, δεδομένου ότι είχε δηλώσει στους Los Angeles Times τον Ιούνιο ότι ήταν εντάξει με το να απορρίπτει «ταινίες που σου αλλάζουν την καριέρα» αν αυτό σήμαινε ότι θα παίζει σε ταινίες «που οι άνθρωποι θέλουν απλώς να δουν για να μπορούν να ξεφύγουν από τον εαυτό τους». Και πρόσθεσε: «Θα προτιμούσα να είμαι ο Nick Fury. Ή να διασκεδάζω που είμαι ο Mace Windu με ένα φωτόσπαθο στο χέρι μου».

Η τελευταία κριτική του Tarantino για τις ταινίες της Marvel ήρθε λίγες εβδομάδες αφότου είπε ότι οι σκηνοθέτες στο Marvel Universe είναι απλώς «μισθωμένα χέρια» που χρειάζονται μια γρήγορη αρπαχτή. Πρόσφατα είπε επίσης ότι η τρέχουσα εποχή μας είναι μαζί με τις δεκαετίες του ’50 και του ’80 ίσως «η χειρότερη εποχή στην ιστορία του Χόλιγουντ».

Ο Τζάκσον πρόκειται να επιστρέψει ως Nick Fury στην σειρά Secret Invasion της Disney+ το 2023. Εν τω μεταξύ, ο Tarantino ετοιμάζει αυτήν την περίοδο μια τηλεοπτική σειρά οκτώ επεισοδίων για το επόμενο έτος.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved