Ο Tarantino είχε πει στη Margot Robbie να μην πλένει τα πόδια της στο «Once Upon a Time… in Hollywood»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
27 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Υπάρχουν τρία πράγματα που περιμένει συνήθως να δει κανείς σε μια ταινία του Quentin Tarantino: έξυπνους διαλόγους, πιστολίδι και γυναικεία πόδια. Αλλά, ο cult σκηνοθέτης, ο οποίος μεταξύ σοβαρού και αστείου έχει κατηγορηθεί ως ποδόφιλος, πρέπει να τα κάνει όλα να αισθάνονται φυσικά. Γι’ αυτό και είπε στη Margot Robbie να μην πλύνει τα πόδια της, κατά τη διάρκεια της σκηνής στον κινηματόγραφο, για το «Once Upon a Time… in Hollywood».

Στην ταινία του 2019, που διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του ’60, η Margot Robbie υποδύεται μια μυθιστορηματική εκδοχή της αείμνηστης ηθοποιού Sharon Tate, τη στιγμή που η καριέρα της απογειώνεται. Κάνει μία στάση σε κάποια αίθουσα του σινεμά για να δει τον εαυτό της στην πραγματική ταινία, «The Wrecking Crew», ενώ στην συνέχεια βγάζει τις μπότες της και να ακουμπάει τα βρώμικα πόδια της στην μπροστινή καρέκλα.

http://www.youtube.com/watch?v=g3dAcxV2_RI

Μιλώντας για την συγκεκριμένη σκηνή σε μια νέα συνέντευξη βίντεο της Vogue, η Robbie εξήγησε, ότι το να βγάλει τις μπότες της ήταν πάντα στο σενάριο, αλλά τα βρώμικα πόδια ήταν μια απόφαση της τελευταίας στιγμής από τον Tarantino: «Τα πόδια μου ήταν βρώμικα γιατί περπατούσα χωρίς παπούτσια όλη μέρα στο σετ», είπε. «Έμειναν βρώμικα για την σκηνή, διότι ο Quentin μου είπε, Όχι. Μην τα καθαρίσεις. Κάποιος από την ομάδα έτρεξε να με βοηθήσει και είπε, Όχι, είναι αληθινό. Κράτα τα έτσι».

Η Margot Robbie ως Sharon Tate, θα μπορούσε να είναι ο πρώτος χαρακτήρας με βρώμικα πόδια και μια τσάντα Chanel στην ίδια σκηνή. Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της παρακάτω.

http://www.youtube.com/watch?v=LAz1ATucm3Q

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved