Το χρώμα του χρήματος είναι πλέον ροζ. Η Barbie ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις

Instagram @barbiethemovie
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
7 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Barbie γίνεται η 53η ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου που έχει κερδίσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office. Είναι επίσης η πρώτη ταινία που σκηνοθετήθηκε αποκλειστικά από γυναίκα (Greta Gerwig ) που μπήκε στο κλαμπ του ενός δισεκατομμυρίου.

Η ταινία είχε ένα εκρηκτικό εναρκτήριο Σαββατοκύριακο και δεν μιλάμε μόνο για το φαινόμενο «Barbenheimer». Η Barbie ξεκίνησε συγκεντρώνοντας 356,2 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς η ταινία σημείωσε νέο ρεκόρ εισπράξεων για τις ημέρες της Δευτέρας και Τρίτης, οι πιο δύσκολες της εβδομάδας.

 

 

Δεν ξαφνιάστηκαν όμως όλοι από την επιτυχία της Barbie στο box office. Η πρωταγωνίστρια και παραγωγός της ταινίας, Margot Robbie ήταν σίγουρη ότι η ταινία θα σάρωνε στο box office, όταν είχε πει στην Warner Bros ότι η ταινία θα ξεπερνούσε το ένα δις.

Παρ’ όλα αυτά, οι προοπτικές ενός σίκουελ της Barbie είναι αμφιλεγόμενες, καθώς η Greta Gerwig, η Margot Robbie και ο Ryan Gosling μπήκαν όλοι στην ταινία χωρίς να έχουν συμφωνήσει να κάνουν κάποιο σίκουελ.

Η Gerwig φέρεται να προσεγγίστηκε για τη δημιουργία μιας δεύτερης ταινίας πριν από λίγους μήνες, αλλά η ομάδα της ανέστειλε τις διαπραγματεύσεις μέχρι μετά την πρεμιέρα της ταινίας. Τώρα, με την απεργία των συγγραφέων και την απεργία των ηθοποιών σε πλήρη εξέλιξη, δεν υπάρχει καμία ένδειξη πότε θα συνεχίσουν οι διαπραγματεύσεις.

http://www.youtube.com/watch?v=9ezbBugUQiQ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved